Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

BEMUTATKOZÁS

Egy hackathon alkalmával tapasztaltam meg, milyen motivált és az álmaikhoz makacsul ragaszkodó emberekkel együtt dolgozni, segíteni őket az ötletük megvalósításában, terelni őket egy optimális út, vagy hatékonyabb eredmény felé. Ezután döntöttem el, hogy a tapasztalatomat szívesen fordítanám olyan emberek támogatására, akiknek az ötlet már megszületett, de szükségük lenne valakire, akivel átbeszélhetik az aktuális aggodalmaikat, legyen az technikai vagy személyes.

Eddigi munkatapasztalatomat multinacionális IT cégeknél szereztem kizárólag med-tech területen.  Megtapasztaltam, hogy mit jelent az, amikor egy megoldás nem elég, ha jó, tökéletesnek kell lennie, mert a termék végén páciensek élete forog kockán. Megtanultam, hogy egy megoldás sikere nem csak magán a szoftveren múlik, hanem a fejlesztő csapat gondolkodásán, hozzáállásán, munka módszerein is.

Megtanultam priorizálni akkor is, amikor minden fontos és megtanultam, hogy egy ötletet nem kell a végletekig megtervezni, sokkal fontosabb a piac gyors visszajelzése. Ezekben tudok Neked, Nektek is segíteni.

Azt várom el a mentorált csapattól, hogy a mentoringot egy lehetőségként fogja fel és nyitottan álljon hozzá. Akkor fogjuk megtalálni a közös hangot, ha a projekted nem csak puszta pénzkeresésről, hanem inkább értékteremtésről szól.