Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

BEMUTATKOZÁS

A mentorálás, fiatalok önmegvalósításának segítése számomra nem munka, hanem egy központi érték.

Az University North Carolina, greensboro-i kampuszán egy félévig African-American és színházi tanulmányokat folytattam, majd a Debreceni Egyetem angol – történelem szakán végeztem tanári képesítéssel. Anyanyelvi angol nyelvtudással rendelkezem. Napi szintű élő nemzetközi kapcsolataim vannak elsősorban az USA területén.

Eredeti szakmám tanár, jelenleg az American Corner Debrecen vezetője és EducationUSA tanulmányi tanácsadó vagyok, ennek köszönhetően a formális és non formális oktatásban is nagy gyakorlattal rendelkezem.

Számos olyan programban részt vettem, amelyben mentorként fiataloknak naprakész projektmanagement tudást adtam át. A legismertebb ezek közül a GROW (Girls Rock Our World Summer Leadership) Camp, ahol gimnazista korú lányok egy bootcamp keretében saját közösségeket formáló ötletükön dolgoznak egy hétig, angol nyelven.

Az angol nyelv és annak speciális ágazatainak ismerete (pl. Business English), a korai fázisú ötletek mentorálása és az emberek motiválása az erősségem.

A mentoráltjaimtól első sorban megbízhatóságot várok és azt, hogy a rászánt időt “meghálálják” azzal, hogy haladnak a megbeszéltek szerint.