Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

BEMUTATKOZÁS

Számomra nagyon fontos, hogy egy nemes célt szolgálhassak, ezért elsődleges a téma, amivel a mentorált csapat foglalkozik, a vállalkozás célja, küldetése.

Mivel több, pénzügyi területen működő multinacionális cégnél dolgoztam már (nyugdíjpénztár, biztosító, bank), így bízom benne, hogy mind szakmai, mind emberi oldalról segítségére lehetek egy induló vagy fel fejlődőben levő vállalkozásnak, még ha az nem is (vagy lehetőleg inkább nem) pénzügyi területen szeretne érvényesülni.

Régi vágyam, hogy olyan technológiákat segíthessek életre hívni, elterjeszteni, mely a környezet terhelését csökkenti. Harmonikus, nyugodt, precíz és lelkes ember vagyok, és ezt a kiegyensúlyozottságot, lelkesedést és a vele járó energiákat ki tudom terjeszteni a csapatra, akikkel együtt dolgozom.

Induló vállalkozásként feltételezem, gyakran mellőzött téma, de a folyamatok szabályozottságában nagy értéket látok, ebben is tudok támogatást nyújtani. Főként folyamatok fejlesztésével, a jogszabályi környezet változásának üzleti oldali lekövetésével, az ezekhez szükséges informatikai fejlesztések igénylésével, IT-s kollégákkal való egyeztetésél foglalkozom. Értem és figyelembe veszem az üzleti, jogi és informatikai szempontokat, ezeket komplexitásukban kezelem, így az együttműködés a csapattal eredményes és jó emberi kapcsolatokon alapul. A mentorált csapattól elkötelezettséget és korrektséget várok, egymás idejének és emberségének tiszteletben tartását.