Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Vásárlói szokások feltérképezése

2021. március 01. / 16:00 - 17:30

Elolvastál már száz oldalnyi cikket, blogot, tudományos írást az innovatív vállalkozások elindításáról és fejlesztéséről, de még mindig nem tisztult ki a kép?

Akkor itt a helyed!

Az INPUT Program és a Simonyi BEDC februárban induló gyakorlatorientált workshopjain a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod! A február 22-én induló tréningsorozatnak a Simonyi BEDC ad otthont, azonban nem csak egyetemisták jelentkezését várjuk!
A képzések tematikáját és a kapcsolódó tudásanyagot a PwC szakmai támogatásával alakítottuk ki, és olyan tapasztalt szakemberek adják elő, akik hazai és nemzetközi trendeket, példákat is beépítenek a tréninganyagba.

Az ingyenes, interaktív online workshopokra hétfőn 16:00 – 17:30-ig kerül sor. A képzések nem épülnek szorosan egymásra, így akár csak egy-egy témára is tudtok jelentkezni.

 

03.01. – Vásárlói szokások feltérképezése:

A vásárlói szokások feltérképezése során összegyűjtjük azokat az interakciókat és viselkedésmintákat, amelyek a fogyasztó és termékünk vagy szolgáltatásunk között létrejöttek. Az így kialakult adatbázis segít abban, hogy jobban megértsük a vásárlók valódi igényeit és olyan értékajánlatot biztosítsunk számukra, mellyel elégedettek lesznek.

 

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék azokat az eszközöket, melyek által megismerhetik, definiálhatják vásárlóikat.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést azoknak ajánljuk, akik tudatosan szeretnék alakítani termékük, szolgáltatásuk értékajánlatát, célcsoportjuk igényeinek megfelelően.

 

A képzés tartalma:

A fogalom definíciója;

A vásárlói szokások térkép előnyei, hasznosítása;

Vásárlói perszóna építés;

Értékajánlat;

 

 

Előadó: Kratochvill Dóra

Kratochvill Dóra

Dóra a Design Thinking szakértője, és UX designerként fáradhatatlanul hisz abban, hogy a módszertan használata által olyan szolgáltatások hozhatók létre, melyeket imádnak a felhasználók.
Dóra projekt menedzserként dolgozott több pénzintézetnél itthon és Luxemburgban, majd 3 és fél éve úgy döntött, hogy 2 társával egy startup vállalkozást alapít. A ViddL a városon belüli csomagszállítást újítja meg, Dóra pedig ügyvezetőként és UX designerként folyamatosan arra törekszik, hogy a szolgáltatás offline és online élményt nyújtson ügyfeleik számára. 2018-ban Dóra megnyerte az év női vállalkozója díjat, imád sportolni, gyermekkora óta a kosárlabda szerelmese.

 

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálj a honlapunkra startupként.
  •  Az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a kuczko.aniko@neum.hu e-mail címre, vagy tölts fel a honlapunkra az alábbi módon:
  1. A www.inputprogram.com oldalon a bejelentkezés menüben add meg az egyéni fiókod adatait, amivel regisztráltál.
  2. Kattints a Bejelentkezésre
  3. Az adatlapodba jutsz, ahol a postaláda menüpontban lehetőséged van fájl feltöltésre.

Amennyiben a fent leírtakat teljesíted, a képzés napján a regisztrációkor megadott e-mail címedre fogjuk kiküldeni az online előadás linkjét.

 

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2021. március 01.
Időpont:
16:00 - 17:30
Esemény kategória:
-
Helyszín:

MS TEAMS