EN

Esemény

Vásárlói szokások feltérképezése - Pécs

2020. március 02. / 16:00 - 19:00
Pécs

Elolvastál már száz oldalnyi cikket, blogot, tudományos írást az innovatív vállalkozások elindításáról és fejlesztéséről, de még mindig nem tisztult ki a kép?

Akkor itt a helyed!

Az INPUT Program és a Simonyi BEDC februárban induló gyakorlatorientált workshopjain a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod! A február 24-én induló tréningsorozatnak a Simonyi BEDC ad otthont, azonban nem csak egyetemisták jelentkezését várjuk!

A képzések tematikáját és a kapcsolódó tudásanyagot a PwC szakmai támogatásával alakítottuk ki, és olyan tapasztalt szakemberek adják elő, akik hazai és nemzetközi trendeket, példákat is beépítenek a tréninganyagba.
Az ingyenes, interaktív workshopokra hétfőn 16:00-tól 19:00-ig kerül sor. A képzések nem épülnek szorosan egymásra, így akár csak egy-egy témára is tudtok jelentkezni.

 

Vásárlói szokások feltérképezése:

A vásárlói szokások feltérképezése során összegyűjtjük azokat az interakciókat és viselkedésmintákat, amelyek a fogyasztó és termékünk vagy szolgáltatásunk között létrejöttek. Az így kialakult adatbázis segít abban, hogy jobban megértsük a vásárlók valódi igényeit és olyan értékajánlatot biztosítsunk számukra, mellyel elégedettek lesznek.

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék azokat az eszközöket, melyek által megismerhetik, definiálhatják vásárlóikat.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést azoknak ajánljuk, akik tudatosan szeretnék alakítani termékük, szolgáltatásuk értékajánlatát, célcsoportjuk igényeinek megfelelően.

 

A képzés tartalma:

  • A fogalom definíciója;
  • A vásárlói szokások térkép előnyei, hasznosítása;
  • Vásárlói perszóna építés;
  • Értékajánlat;
  • Vásárlói szokások teljes térkép.

 

Előadó: Réti Virág

Réti Virág

Nemzetközi startup vállalkozó, molekuláris bionikus mérnök

Réti Virág a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre molekuláris bionikus mérnöki szakának elvégzése után egy váratlan pályamódosítással az USA felé vette az irányt. Memphisben megalapította a Cabsolutelyt, ami két körben részesült befektetésben neves amerikai befektetők bevonásával. Több termékkel is sikerrel nemzetközi piacra lépett mind B2B, mind B2C területen.
Az elmúlt 5 évben a Cabsolutely vezetése mellett, Virág a kinti és hazai startup közösségek aktív résztvevőjévé vált. Mentorként és előadóként segít induló startupoknak az ötletvalidálásában, leendő felhasználók megismerésében, piacralépési stratégiák kialakításában, termékfejlesztési, cégalapítási illetve pénzügyi kérdésekben.

 

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkra startupként, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve hozd magaddal a képzésre!

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2020. március 02.
Időpont:
16:00 - 19:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:
7600 Pécs, Rákóczi út 80
Simonyi BEDC Hatchery - PTE KTK
Rákóczi út
Pécs 7600
+ Google Térkép