EN

Esemény

Vásárlói szokások feltérképezése

2019. október 14. / 17:30 - 20:30
Pécs

Elolvastál már száz oldalnyi cikket, blogot, tudományos írást az innovatív vállalkozások elindításáról és fejlesztéséről, de még mindig nem tisztult ki a kép?

Akkor itt a helyed!

Az INPUT Program és a Simonyi BEDC októberben induló gyakorlatorientált workshopjain a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod! Az október 7-én induló tréningsorozatnak a Simonyi BEDC ad otthont, azonban nem csak egyetemisták jelentkezését várjuk!

A képzések tematikáját és a kapcsolódó tudásanyagot a PwC szakmai támogatásával alakítottuk ki, és olyan tapasztalt szakembereket adják elő, akik hazai és nemzetközi trendeket, példákat is beépítenek a tréninganyagba.

Az ingyenes, interaktív workshopokra hétfőn és szerdán 17:30-tól 20:30-ig kerül sor. A képzések nem épülnek szorosan egymásra, így akár csak egy-egy témára is tudtok jelentkezni.

Vásárlói szokások feltérképezése:

A vásárlói szokások feltérképezése során összegyűjtjük azokat az interakciókat és viselkedésmintákat, amelyek a fogyasztó és termékünk vagy szolgáltatásunk között létrejöttek. Az így kialakult adatbázis segít abban, hogy jobban megértsük a vásárlók valódi igényeit és olyan értékajánlatot biztosítsunk számukra, mellyel elégedettek lesznek.

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék azokat az eszközöket, melyek által megismerhetik, definiálhatják vásárlóikat.

Kiknek ajánljuk?

A képzést azoknak ajánljuk, akik tudatosan szeretnék alakítani termékük, szolgáltatásuk értékajánlatát, célcsoportjuk igényeinek megfelelően.

 

A képzés tartalma:

  • A fogalom definíciója;
  • A vásárlói szokások térkép előnyei, hasznosítása;
  • Vásárlói perszóna építés;
  • Értékajánlat;
  • Vásárlói szokások teljes térkép.

 

Előadó: Kratochvill Dóra

Kratochvill Dóra

Dóra a Design Thinking szakértője, és UX designerként fáradhatatlanul hisz abban, hogy a módszertan használata által olyan szolgáltatások hozhatók létre, melyeket imádnak a felhasználók.

Dóra projekt menedzserként dolgozott több pénzintézetnél itthon és Luxemburgban, majd 2 és fél éve úgy döntött, hogy 2 társával egy startup vállalkozást alapít. A ViddL a városon belüli csomagszállítást újítja meg, Dóra pedig ügyvezetőként és UX designerként folyamatosan arra törekszik, hogy a szolgáltatás offline és online élményt nyújtson ügyfeleik számára. 2018-ban Dóra megnyerte az év női vállalkozója díjat, imád sportolni, gyermekkora óta a kosárlabda szerelmese.

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkra, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve hozd magaddal a képzésre!

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2019. október 14.
Időpont:
17:30 - 20:30
Esemény kategória:
-
Helyszín:
7600 Pécs, Rákóczi út 80
PTE KTK HATCHERY
Rákóczi út
Pécs 7600
+ Google Térkép