Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Üzleti tervezés

2021. május 05. / 17:00 - 20:00

A mosonmagyaróvári Mezőgazdasági- és Élelmiszertudományi Kar (Széchenyi Egyetem) és az INPUT program közös online képzéssorozata abban segíti a résztvevő hallgatókat, hogy fejlesszék a vállalkozói kompetenciáikat és kidolgozzák saját innovatív projektjüket, vállalkozási ötletüket.

A tematikák és a képzések tudásanyaga a PWC munkatársainak szakmai támogatásával került kialakításra.

A képzések nem épülnek szorosan egymásra, ezért akár egy-egy témára is érdemes becsatlakozni.

 

A sorozat részei:

2021. május 5. 17:00 – Üzleti tervezés – Süvöltős László

A három órás események online, a Zoom platformon kerülnek megtartásra.

 

Arról már mindenki hallott, hogy kell egy jó üzleti terv. Ezen a képzésen azonban azt is körbejárjuk, mitől jó az üzleti terv, kinek készül és miket kell tartalmaznia. Megismertetünk a Business Model Canvas módszer alapjaival, mely segítségedre lesz abban, hogy átgondold az üzleti elképzésed. 

Az üzleti terv egy olyan formális dokumentum, amely egy vállalkozás középtávú, startupok esetében jellemzően három éves céljait, valamint azok eléréséhez vezető utat jelöli ki. Bemutatja a terméket vagy szolgáltatást, annak piacát, a fogyasztók elérésének módját, valamint a pénzügyi, értékesítési és szervezeti aspektusokra is kitér. Az üzleti terv hozzájárul a befektetők, hitelezők meggyőzéséhez, így elengedhetetlen egy startup sikeres működéséhez.

 

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a befektetési folyamathoz szükséges üzleti terv szerkezetét, összeállításának helyes módszertanát.

A képzések tematikáját és a kapcsolódó tudásanyagot a PwC szakmai támogatásával alakítottuk ki, és olyan tapasztalt szakemberek adják elő, akik hazai és nemzetközi trendeket, példákat is beépítenek a tréninganyagba.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani az üzleti tervezés kulisszatitkait, és egy befektetők számára is jól érthető üzleti tervet létrehozni.

 

A képzés tartalma:

  • Az üzleti terv célja, terjedelme, felépítése;
  • Business Model Canvas;
  • Az üzleti tervezés elemei:

 

Előadó: Süvöltős László

Süvöltős László

Süvöltős László marketing- és üzletfejlesztési szakember. Kiemelt területe az üzleti modell kialakítás meglévő KKV- és startup vállalkozások részére, ezen belül is az árazási modellek kialakítása és bevételmaximalizálás. László a Startup Campus Inkubátor Zrt. startup inkubátor korábbi operatív vezetője és befektetési menedzsere. Munkája során részt vett az inkubátor 18 céltársaságból álló portfóliójának felépítésében, amelybe összesen, follow on befektetésekkel együttesen 1 200 000 000 Ft feletti kockázati tőkét vontak be. Korábbi igazgatósági tagja az Insimu Patient egészségügyi startupnak, amely 2018-ban a CESA (Central European Startup Awards) díjat nyert, melyről a Forbes is beszámolt. A Vállalkozz Magyarország! program oktatója, mely során eddig 150+ vállalkozás elindulását támogatta. Lelkes közösségépítő és kétgyermekes családapa, az ország egyetlen TV-s üzleti talkshow-jának, a debreceni Business & Beer Talkshow-nak az alapítója és a Startup Hét Debrecen társalapítója, amelyről rendszeresen beszámol a lokális sajtó is.

 

 

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Ha még nem regisztráltál, akkor regisztrálj a honlapunkra startupként
  • Ha már van honlap regisztrációd, akkor az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a sury.dalma@neum.hu e-mail címre, vagy tölts fel a honlapunkra az alábbi módon:
  1. A www.inputprogram.com oldalon a bejelentkezés menüben add meg az egyéni fiókod adatait, amivel regisztráltál.
  2. Kattints a Bejelentkezésre
  3. Az adatlapodba jutsz, ahol a postaláda menüpontban lehetőséged van fájl feltöltésre.

 

Jelentkezésed csak azzal válik véglegessé, ha megküldöd a nyilatkozatot, ebben az esetben tudunk helyet biztosítani a képzésen. Aki már kitöltött ilyen nyilatkozatot, annak ezt nem kell újra megtennie.

Amennyiben a fent leírtakat teljesíted, a képzés napján a regisztrációkor megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni az online előadás linkjét, ezért fontos, hogy regisztrációdkor olyan e-mail címet adj meg, amit napi szinten használsz!

 

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2021. május 05.
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:

ZOOM