Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Üzleti tervezés - Kecskemét

2021. február 25. / 16:00 - 19:00

Az üzleti terv egy olyan formális dokumentum, amely egy vállalkozás középtávú, startupok esetében jellemzően három éves céljait, valamint azok eléréséhez vezető utat jelöli ki. Bemutatja a terméket vagy szolgáltatást, annak piacát, a fogyasztók elérésének módját, valamint a pénzügyi, értékesítési és szervezeti aspektusokra is kitér. Az üzleti terv hozzájárul a befektetők, hitelezők meggyőzéséhez, így elengedhetetlen egy startup sikeres működéséhez.

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a befektetési folyamathoz szükséges üzleti terv szerkezetét, összeállításának helyes módszertanát.

A képzések tematikáját és a kapcsolódó tudásanyagot a PwC szakmai támogatásával alakítottuk ki, és olyan tapasztalt szakemberek adják elő, akik hazai és nemzetközi trendeket, példákat is beépítenek a tréninganyagba.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani az üzleti tervezés kulisszatitkait, és egy befektetők számára is jól érthető üzleti tervet létrehozni.

 

A képzés tartalma:

 • Az üzleti terv célja, terjedelme, felépítése;
 • Business Model Canvas;
 • Az üzleti tervezés elemei:
 • termék vagy szolgáltatás bemutatása,
 • piacelemzés,
 • piacra lépési stratégia,
 • pénzügyi tervek és befektetési szükséglet,
 • szervezet és csapat kompetenciák,
 • következő lépések, (exit lehetőségek,) középtávú célok,
 • vezetői összefoglaló.

 

Előadó: Süvöltős László

Süvöltős László

Süvöltős László marketing- és üzletfejlesztési szakember. Kiemelt területe az üzleti modell kialakítás meglévő KKV- és startup vállalkozások részére, ezen belül is az árazási modellek kialakítása és bevételmaximalizálás. László a Startup Campus Inkubátor Zrt. startup inkubátor korábbi operatív vezetője és befektetési menedzsere. Munkája során részt vett az inkubátor 18 céltársaságból álló portfóliójának felépítésében, amelybe összesen, follow on befektetésekkel együttesen 1 200 000 000 Ft feletti kockázati tőkét vontak be. Korábbi igazgatósági tagja az Insimu Patient egészségügyi startupnak, amely 2018-ban a CESA (Central European Startup Awards) díjat nyert, melyről a Forbes is beszámolt. A Vállalkozz Magyarország! program oktatója, mely során eddig 150+ vállalkozás elindulását támogatta. Lelkes közösségépítő és kétgyermekes családapa, az ország egyetlen TV-s üzleti talkshow-jának, a debreceni Business & Beer Talkshow-nak az alapítója és a Startup Hét Debrecen társalapítója, amelyről rendszeresen beszámol a lokális sajtó is.

 

Részvételi feltételek:

 • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálj a honlapunkra startupként.
 •  Az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
 • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a krisko.david@neum.hu e-mail címre, vagy tölts fel a honlapunkra az alábbi módon:
 1. A www.inputprogram.com oldalon a bejelentkezés menüben add meg az egyéni fiókod adatait, amivel regisztráltál.
 2. Kattints a Bejelentkezésre
 3. Az adatlapodba jutsz, ahol a postaláda menüpontban lehetőséged van fájl feltöltésre.

Amennyiben a fent leírtakat teljesíted, a képzés napján a regisztrációkor megadott e-mail címedre fogjuk kiküldeni az online előadás linkjét.

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2021. február 25.
Időpont:
16:00 - 19:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:

Zoom