Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Esemény

Ügyfélkezelés

2022. március 22. / 17:00 - 20:00

Hogyan szerezz ügyfeleket, és hogyan tarts meg őket?

Minden vállalkozás életében az ügyfél a legfontosabb szereplő, hiszen ő az, aki pénzt ad a termékért vagy szolgáltatásért.

Vállalkozásunk sikerének kulcsa ügyfeleink kezében van. Az ügyfélszerzés csupán a kezdet, a kapcsolat ápolása, elégedettségük elérése, hűségük fenntartása az egyik legfontosabb feladatok közé tartozik.

Az INPUT program és a Pannon Egyetem által szervezett képzésen azokat a lépéseket beszéljük át, amelynek segítségével megszerezheted az első vevőidet, illetve arról, hogy ha már van néhány vevőd, hogyan tartsd velük a kapcsolatot, és hogyan szabd a vevőid igényeire a szolgáltatásaidat.

A képzés célja, hogy bemutassa az ügyfélkezelés területét, metódusait, formáit, és segítséget nyújtson a résztvevők saját ügyfélelégedettségének és hűségének kialakításában.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést azoknak ajánljuk, akik tudatosan szeretnének felkészülni az ügyfélkezelésre és szeretnék megismerni a terület legfrissebb kommunikációs trendjeit.

A képzés nyitott, bárki csatlakozhat – nem csak egyetemistákat várunk rá! 

 

A képzés tartalma:

 • Ügyfelek azonosítása (perszóna)
 • Ügyfélszerzés módjai, csatornái
 • Ügyfélkezelés elveinek, koncepciójának, trendjeinek és legjobb módjainak megismerése;
 • A legfrissebb kommunikációs trendek az ügyfélkapcsolatok menedzselésében.
 • Vásárlói út feltérképezése és értékelése

 

A képzés online, a Zoom platformon kerül lebonyolításra. 

 

Előadó: dr. Galgóczi Gábor

Galgóczi Gábor

Dr. Galgóczi Gábor – Szervezetfejlesztési tanácsadó. Jogi diplomáját a Szeged Tudományegyetemen szerezte, ahol jelenleg óraadó tanár. 10 évig dolgozott oktatásvezetőként, majd 6 évig HR vezetőként nemzetközi cégeknél. Jelenleg szervezetfejlesztési tanácsadóként támogatja vállalatok és magán személyek fejlődését. Az Input programban mentorként tevékenykedik. Több éves tapasztalattal rendelkezik üzletfejlesztés, vezetőfejlesztés, munkaügyi tanácsadás, értékesítés területen. Fő érdeklődési iránya az induló vállalkozások támogatása, vezetők fejlesztése.

 

 

Részvételi feltételek:

 • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
 • Ha még nem regisztráltál, akkor regisztrálj a honlapunkra startupként (a városnál Veszprémet jelöljétek be! ),
 • Ha már van honlap regisztrációd, akkor az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
 • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a matyas.monika@neum.hu e-mail címre, vagy tölts fel a honlapunkra az alábbi módon:
 1. A www.inputprogram.com oldalon a bejelentkezés menüben add meg az egyéni fiókod adatait, amivel regisztráltál.
 2. Kattints a Bejelentkezésre
 3. Az adatlapodba jutsz, ahol a postaláda menüpontban lehetőséged van fájl feltöltésre.

Jelentkezésed csak azzal válik véglegessé, ha megküldöd a nyilatkozatot, ebben az esetben tudunk helyet biztosítani a képzésen. Aki már kitöltött ilyen nyilatkozatot, annak ezt nem kell újra megtennie.

Amennyiben a fent leírtakat teljesíted, a képzés napján a regisztrációkor megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni az online előadás linkjét, ezért fontos, hogy regisztrációdkor olyan e-mail címet adj meg, amit napi szinten használsz!

A képzést min 10 jelentkező esetén tartjuk meg, de max. 20 fő vehet rajta részt, ezért érdemes minél előbb regisztrálnod! A részvételhez Zoom linket a rendezvény napján e-mailben küldünk, ezért fontos, hogy regisztrációdkor olyan e-mail címet adj meg, amit napi szinten használsz!

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2022. március 22.
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:

Zoom