Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Esemény

Ügyfél-visszajelzés menedzsment

2022. április 12. / 17:00 - 20:00

Az INPUT program és a Pannon Egyetem által szervezett képzéseken eddig megtanulhattátok,  hogyan indítsatok vállalkozást, hogyan lépjetek a piacra, majd azt is, hogy hogy azonosítsátok az ügyfeleiket és hogyan szerezzetétek meg az ügyfeleiket, milyen csatornákat használjatok, és hogyan kezeljétek őket.  A negyedik alkalommal főleg az ügyfelek igényeinek maximális kiszolgálásához nyújtanánk segítséget. Gyakorlatias, instant használható  technikákat sajátíthattok el az interaktív képzés során.

 

A képzés nyitott, bárki csatlakozhat – nem csak egyetemistákat várunk rá! 

Az innováció, a megújulásra való képesség versenyelőnyt jelent a vállalkozások számára. Ennek részét képezi az ügyfelektől érkező visszajelzések értékelése és beépítése a folyamatokba.

 

 

A képzés célja az ügyfelek visszajelzéseinek és azok felhasználási lehetőségeinek megismertetése a résztvevőkkel.

 

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést ajánljuk azoknak, akik szeretnék megismerni az ügyfél visszajelzések kezelésének, elemzésének és felhasználásának hatékony módszereit.

 

Mivel fogunk találkozni a képzésen:

Ügyféllel való kommunikációs elvárások;

Hatékony kommunikáció az ügyfelek hűségének kialakításához;

Kérdőív felépítése;

Visszajelzések kiértékelése, eszközök és technikák;

Ügyfél visszajelzés menedzselésének struktúrája;

Jó gyakorlatok bemutatása.

 

 

Előadó: Svéda Dóra

Svéda Dóra

Dóra humán erőforrás szakértői diplomát szerzett a Corvinuson. A Coachingcentrum alapítójaként érdekli az emberekben rejlő potenciál és a tehetség kibontakoztatása, egyaránt dolgozik egyénekkel és csoportokkal is. Tréneri munkájában nagy hangsúlyt fektet a bennünk rejlő kreativitás és innováció kibontakoztatására Szakterülete a tehetség- és karriermenedzsment, változáskezelés, motiválás, nehéz helyzetek kezelése a szervezetekben, kezdő vállalkozások fejlesztése, női karriermenedzsment.

 

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Ha még nem regisztráltál, akkor regisztrálj a honlapunkra startupként (a városnál Veszprémet jelöljétek be! ),
  • Ha már van honlap regisztrációd, akkor az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a matyas.monika@neum.hu e-mail címre, vagy tölts fel a honlapunkra az alábbi módon:
  1. A www.inputprogram.com oldalon a bejelentkezés menüben add meg az egyéni fiókod adatait, amivel regisztráltál.
  2. Kattints a Bejelentkezésre
  3. Az adatlapodba jutsz, ahol a postaláda menüpontban lehetőséged van fájl feltöltésre.

 

Jelentkezésed csak azzal válik véglegessé, ha megküldöd a nyilatkozatot, ebben az esetben tudunk helyet biztosítani a képzésen. Aki már kitöltött ilyen nyilatkozatot, annak ezt nem kell újra megtennie.

Amennyiben a fent leírtakat teljesíted, a képzés napján a regisztrációkor megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni az online előadás linkjét, ezért fontos, hogy regisztrációdkor olyan e-mail címet adj meg, amit napi szinten használsz!

A képzést min 10 jelentkező esetén tartjuk meg, de max. 20 fő vehet rajta részt, ezért érdemes minél előbb regisztrálnod! A részvételhez Zoom linket a rendezvény napján e-mailben küldünk, ezért fontos, hogy regisztrációdkor olyan e-mail címet adj meg, amit napi szinten használsz!

 

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2022. április 12.
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:

Zoom