Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Sales tréning sorozat - B2G Sales

2021. május 05. / 16:00 - 19:00

Sales? Eladás?

Sokan idegenkednek ettől. Mégis, szinte minden vállalkozás növekedése a sikeres sales stratégián és annak megvalósításán múlik.

Az INPUT Program és a Pécsiközgáz Center for Applied Learning szervezésében egy egyedülálló online workshopsorozaton biztosítja, hogy gyakorlatias, instant használható sales technikákat tudj elsajátítani. A képzés interaktív, így kamerával és mikrofonnal érdemes bekapcsolódni a teljeskörű élményért és a tudásanyag maximális elsajátításáért.

A workshop sorozat során a egy-egy alkalmat szánunk a B2C (BusinessToCustomer) , a B2B (BusinessToBusiness), és a B2G (BusinessTo Government) területeinek, és az egészre egy workshop teszi fel a koronát, ahol saját Sales stratégiád elkészítésében nyújtunk segítséget.

 

Kiknek szól a képzés?

– akiknek van egy startupjuk, és szeretnének a termékük, amit szeretnének eladni

– akik sales területen dolgoznak

– akik szeretnének sales területen dolgozni

-akik nem szeretnének sales területen dolgozni, de muszáj nekik

 

A sorozat további elemei és időpontjai:

Május 12. – Sales stratégia – előadó: Dr. Galgóczy Gábor

 

Május 5. 16:00 – 19:00  B2G sales

A harmadik alkalommal a B2G Sales technikáival és trendjeivel ismertetünk meg Titeket, azaz arra keressük a választ, hogyan értékesítsünk, ha a vágyott vevőnk valamilyen kormányzati szerv?

 

Előadó: Flórika András

Flórika András

“Másfél évtizede foglalkozom az értékesítési szakterület valamelyik formájával. Pályafutásomat a pénzügyi szektorban kezdtem, elsősorban vállalati ügyfelek kiszolgálásával foglalkoztam, melyet bankfiók-igazgatói és regionális értékesítési igazgatói pozíció követett. Az így megszerzett tapasztalataimat ezt követően tanácsadóként az önkormányzati szférában kamatoztattam. Mindezek mellett 2010 óta óraadó oktató vagyok, és különböző szakmai vizsgák bizottságaiban vizsgaelnökként is tevékenykedem. Szabadidőmet a két kisfiam tölti ki.”

 

Az online képzésekhez a csatlakozási linket e-mailben küldjük ki a regisztráltaknak. Ha regisztráltál, de nem kaptál linket a képzés napjáig, írj e-mailt a kuczko.aniko@neum.hu e-mail címre!

 

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálj a honlapunkra startupként.
  •  Az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a kuczko.aniko@neum.hu e-mail címre, vagy tölts fel a honlapunkra az alábbi módon:
  1. A www.inputprogram.com oldalon a bejelentkezés menüben add meg az egyéni fiókod adatait, amivel regisztráltál.
  2. Kattints a Bejelentkezésre
  3. Az adatlapodba jutsz, ahol a postaláda menüpontban lehetőséged van fájl feltöltésre.

Amennyiben a fent leírtakat teljesíted, a képzés napján a regisztrációkor megadott e-mail címedre fogjuk kiküldeni az online előadás linkjét.

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2021. május 05.
Időpont:
16:00 - 19:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:

MS TEAMS