Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Esemény

Sales és marketing

2022. október 15. / 09:00 - 12:00

Az INPUT program évek óta együttműködik a Baka József Szakkollégiummal képzések, események szervezésében. A következő közös eseményünk két olyan online előadás lesz, amelyeken az értékesítés és az üzleti tervezés módszertanába adunk betekintést. A két alkalom során aktuális példákon keresztül mutatjuk be az innovatív, modern vállalkozások elindításához és bevételük növeléséhez szükséges marketing és stratégiai lépéseket.

 

A  marketing, és ennek egyik eleme, az online marketing napjaink meghatározó piacbefolyásoló tevékenysége. Célja megtartani és növelni a vásárlói bázist; valamint további eladást generálni. A digitális marketing eszközök helyes használatával könnyen alkalmazkodhatunk a megváltozott vásárlói szokásokhoz, általuk hatékonyan érhetjük el a célcsoportot és tarthatjuk fent hosszútávon a kommunikációt.

 

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az online marketing kialakításának lépéseit, és a rendelkezésre álló eszközökben rejlő lehetőségeket.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést ajánljuk azoknak, akik szeretnék megismerni az online marketing eszközeit és hatékonyan elérni vásárlói közönségüket.

 

A képzés tartalom:

 • Az online marketing mibenléte és előnyei;
 • Az online marketing felépítésének lépései;
 • Tervezés és stratégiai előkészítés;
 • Weblapok, mobilapplikációk, közösségi média applikációk, eszközök,
 • Online reklámok,  és egyéb megoldások,  közösségi média kampányok;
 • Már meglevő vásárlók megtartása;
 • Márkaismertség növelése

 

Előadó: Süvöltős László

Süvöltős László

Süvöltős László a Simplegrow vezető tanácsadója, marketing- és üzletfejlesztési szakértő. Kiemelt területe az üzleti modell kialakítás meglévő KKV- és startup vállalkozások részére, ezen belül is az árazási modellek kialakítása és bevételmaximalizálás. László a Startup Campus Inkubátor Zrt. startup inkubátor korábbi operatív vezetője és befektetési menedzsere. Munkája során részt vett az inkubátor 18 céltársaságból álló portfóliójának felépítésében, amelybe összesen, follow on befektetésekkel együttesen 1 200 000 000 Ft feletti kockázati tőkét vontak be. Korábbi igazgatósági tagja az Insimu Patient egészségügyi startupnak, amely 2018-ban a CESA (Central European Startup Awards) díjat nyert. A Vállalkozz Magyarország! program oktatója, mely során eddig 150+ vállalkozás elindulását támogatta. Lelkes közösségépítő és kétgyermekes családapa.

 

A részvétel feltételei:

 • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
 • Regisztrálj a honlapunkra startupként, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni. A regisztrációkor a könnyebb beazonosítás érdekében kérjük, hogy KAPOSVÁRT jelöljétek meg a városotok megnevezésénél.
 • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és töltsd fel a honlapunkon a startup fiókodba való belépést követően az adatlapodnál található Fájl feltöltés opciónál, vagy küldd el e-mailben a kuczko.aniko@neum.hu e-mail címre.  Az eredeti nyilatkozatot add le a szakkollégium vezetőjének, Kőműves Zsoltnak.
 • JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022.október 14. 12:00. A határidő után érkezett jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni. 
 • Az online csatlakozási linket a képzés előtti napon e-mailben fogod megkapni a regisztrációdkor megadott e-mail címre.

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2022. október 15.
Időpont:
09:00 - 12:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:

Zoom