Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Esemény

Sales és marketing

2022. április 05. / 17:00 - 20:00

Az INPUT program és a Pannon Egyetem által szervezett képzéseken eddig megtanulhattátok,  hogyan indítsatok vállalkozást, hogyan lépjetek a piacra, majd azt is, hogy hogy azonosítsátok az ügyfeleiket és hogyan szerezzetétek meg az ügyfeleiket, milyen csatornákat használjatok, és hogyan kezeljétek őket.  A harmadik alkalommal főleg a sales technikai megvalósításához nyújtanánk segítséget. Gyakorlatias, instant használható sales technikákat sajátíthattok el az interaktív képzés során.

 

A képzés nyitott, bárki csatlakozhat – nem csak egyetemistákat várunk rá! 

Az értékesítési folyamatban előbb-utóbb elérkezünk ahhoz a ponthoz, hogy tárgyalnunk kell a lehetséges vevővel. A tárgyalás egy vállalkozás lételeme, melyek kimenetele meghatározza a befektetőkkel, partnerekkel fennálló viszonyt, az ügyfelekkel való kapcsolattartás módját, az értékesítés, és ez által az egész cég sikerességét. Éppen ezért a tárgyalástechnikai eszközök és módszerek ismerete hozzájárul a kedvező kimenetelű tárgyalások lefolytatásához.

A képzés célja fejleszteni a tárgyalási és kommunikációs készségeit, mélyebb megértést adni a tárgyalás menetében, segítséget adni a kritikus elemek megtalálásában.

 

Mivel fogunk foglalkozni a tréningen?

 • Egy kis elméleti bevezető.
 • Mikor tárgyaljunk, mikor ne tárgyaljunk?
 • Személyiségtípusok – magunk és a tárgyalópartnerünk jobb megismeréséért.
 • Tárgyalási technikák, tippek, trükkök a sikeresebb tárgyalásért.
 • És sok-sok gyakorlati feladat az elmélet mélyebb elsajátításáért.

 

Kiknek ajánljuk?

 

A képzést ajánljuk mindenkinek, aki hatékonyan és sikeresen szeretné képviselni az érdekeit tárgyalási helyzetekben projektje, vállalkozása előmozdítása érdekében.

 

Előadó:Orvos György 

Orvos György végzettségét tekintve kommunikációs mesterdiplomával rendelkezik, de több szakmában is kipróbálta magát. A munkái között egy dolog azonban közös volt: mindenhol beszélnie kellett, tárgyalni, eladni. Az elmúlt 6 évben az ország egyik legnagyobb pénzügyi közvetítő cégénél kamatoztatja tehetségét. Sales területen szerzett tapasztalata több ezer ügyféltalálkozó és több száz sikeres üzletkötés, melyek segítették sales technikák ötvözésében, és sajátos sales módszerek kidolgozásában is.

 

Részvételi feltételek:

 • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
 • Ha még nem regisztráltál, akkor regisztrálj a honlapunkra startupként (a városnál Veszprémet jelöljétek be! ),
 • Ha már van honlap regisztrációd, akkor az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
 • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a matyas.monika@neum.hu e-mail címre, vagy tölts fel a honlapunkra az alábbi módon:
 1. A www.inputprogram.com oldalon a bejelentkezés menüben add meg az egyéni fiókod adatait, amivel regisztráltál.
 2. Kattints a Bejelentkezésre
 3. Az adatlapodba jutsz, ahol a postaláda menüpontban lehetőséged van fájl feltöltésre.

 

Jelentkezésed csak azzal válik véglegessé, ha megküldöd a nyilatkozatot, ebben az esetben tudunk helyet biztosítani a képzésen. Aki már kitöltött ilyen nyilatkozatot, annak ezt nem kell újra megtennie.

Amennyiben a fent leírtakat teljesíted, a képzés napján a regisztrációkor megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni az online előadás linkjét, ezért fontos, hogy regisztrációdkor olyan e-mail címet adj meg, amit napi szinten használsz!

A képzést min 10 jelentkező esetén tartjuk meg, de max. 20 fő vehet rajta részt, ezért érdemes minél előbb regisztrálnod! A részvételhez Zoom linket a rendezvény napján e-mailben küldünk, ezért fontos, hogy regisztrációdkor olyan e-mail címet adj meg, amit napi szinten használsz!

 

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2022. április 05.
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:

Zoom