Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Sales és marketing

2019. november 20. / 10:00 - 14:00
Szekszárd

Elolvastál már száz oldalnyi cikket, blogot, tudományos írást az innovatív vállalkozások elindításáról és fejlesztéséről, de még mindig nem tisztult ki a kép? Szeretnél új technikákat, nemzetközi trendeket megismerni, és ezáltal előre lendíteni a vállalkozásod?

Akkor itt a helyed!

Az INPUT Program és a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara online marketing témájú ingyenes képzésén november 20-án egy gyakorlatorientált workshop keretében a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod!

Amint startupod növekedési fázisba lép, szükségessé válik az eddigi értékesítési metódus és marketing tevékenység átgondolása. Az új érettségi fázis magával hozza meghatározó vezetői döntések meghozatalát, az egyes területek átstrukturálását és összehangolását is.

A képzés célja, a már meglévő marketing és értékesítési tudás elmélyítése, speciális tudás átadása a témában a startup növekedésének sikeres menedzselése érdekében. 

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést azoknak ajánljuk, akik már meglévő tudásukat szeretnék bővíteni értékesítés és marketing területén, a startupjuk növekedési fázisban van és bővítés előtt áll.

 

A képzés tartalma:

Az értékesítés menete, technikái;
A szükséges kompetenciák részletes megbeszélése és modellezése;
A bővítési tervek hatása az értékesítői csapat struktúrájára.

Előadó: Tóth Marcell

Marcell az elmúlt 5 évben megfordult a világ legkiemelkedőbb technológiai vállalatainál. 4 évet dolgozott a Google európai központjában, előtte egy évet Münchenben töltött az Intelnél. Mindkét helyen sales és marketing területen szerzett nemzetközi tapasztalatot, főként online marketingre specializálódva. Jelenleg operatív vezetőként és társtulajdonosként a SolarKittel, napelemes rendszereket építenek országszerte.

A szakma kulcsát az ügyfélközpontúságban és a releváns, jókor, jó helyen, megfelelő célközönségnek megjelenített hirdetésekben látja, ehhez fő eszközei a Google Ads, Facebook és más teljesítményalapú online hirdetési platformok.

 

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkra, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve hozd magaddal a képzésre!

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2019. november 20.
Időpont:
10:00 - 14:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:
7100 Szekszárd, Arany János utca 23
Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Arany János utca
Szekszárd 7100
+ Google Térkép