EN

Esemény

Prezentációs készségek - Szekszárd

2020. március 17. / 10:00 - 14:00
Szekszárd

Elolvastál már száz oldalnyi cikket, blogot, tudományos írást az innovatív vállalkozások elindításáról és fejlesztéséről, de még mindig nem tisztult ki a kép? Szeretnél új technikákat, nemzetközi trendeket megismerni, és ezáltal előre lendíteni a vállalkozásod?

Akkor itt a helyed!

Az INPUT Program és a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Prezentációs készségek nevű ingyenes képzésén február 18-án egy gyakorlatorientált workshop keretében a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod!

A prezentációs képesség magas szinten való művelése elengedhetetlen minden ötletgazdának, projekttulajdonosnak a startup világban. Az egész napos képzés az elméleti háttér átadása mellett lehetőséget ad a prezentációs eszközök gyakorlati alkalmazására szerepjátékok, improvizáció, tömörítés, visszajelzés kérés, összegzés által.

A képzés célja, hogy fejlessze a résztvevők képességeit, készségeit prezentációk tartása, a hallgatóságra tett hatás, a hallgatóság mélyebb bevonása, a közölni kívánt tartalom hatékony átadása és a hallgatóság reakcióira adott válaszok tekintetében.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést ajánljuk azoknak, akik hatásos prezentációkat szeretnének tartani, szeretnének olyan technikákat megismerni, amelyek által átalakíthatják eddigi kommunikációjukat.

 

A képzés tartalma:

 • Hogyan tegyünk jó benyomást a közönségre;
 • A prezentáció megtervezése megfelelő stratégia mentén;
 • A közönség megismerése;
 • Improvizációs technikák;
 • Prezentációs technikák;
 • Bevezetés, lezárás és utánkövetés.

 

Előadó: Szűcs László tréner, nyilvános beszéd Európa bajnok

„A nyilvános beszéd óriási önbizalommal ajándékoz meg, amely szerintem az üzemanyag a siker felé vezető úton.”
https://www.beszedguru.hu/

László célja, hogy a magyar vállalkozók a nemzetközi színpadon és színvonalon tudják az ötleteiket bemutatni a befektetőknek és az ügyfeleiknek. Sok értékes, érdekes és élményszerű prezentációt szeretne látni a különböző eseményeken.

Prezentációs trénerként több, mint 30 céggel dolgozott együtt. Olyan cégek eseményeire segítette a felkészülést, mint az Amazon, a MOL vagy a Bosch. 3 kontinensen, több mint 25 országban volt lehetősége konferenciákon, szemináriumokon és eseményeken beszédeket, műhelymunkákat és tréningeket tartani. Gyerekeknek és különböző non-profit szervezeteknek is segít jobb előadóvá válni. A prezentáció mindig is egy óriási versenyelőnyt jelentett számára, így lehet az, hogy néhány évvel az egyetem után nagy nemzetközi vállalatoknál volt projektvezető, fejlesztési vezető és cégvezető is.

Eredményei:

 • A 2016-os Retorikai Európa Bajnokság nyertese (Temesvár, 2016 május).
 • A 2016-os Retorikai Világbajnokság európai versenyzője (Washington DC, 2016 augusztus 16-20) és az elődöntő 3. helyezettje
 • Az első és egyetlen magyarországi versenyző, aki az 1938 óta megrendezett World Championship of Public Speaking eseményre kijutott
 • Magyar Retorikai bajnok nemzetközi beszédverseny és humoros beszéd kategóriákban (2013, 2014, 2015, 2016)
 • Retorikai képzései magyar és angol nyelven olyan cégeknél voltak, mint a MOL, IKEA, VIACOM, GE Magyarország, Tesco
 • Prezentációs coaching (Amazon, Konsys, Billingo és további ügyfelek)

 

Részvételi feltételek:

 • A képzés ingyenes, de startup regisztrációhoz kötött.
 • Regisztrálj a honlapunkon startupként, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
 • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve hozd magaddal a képzésre!

 

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2020. március 17.
Időpont:
10:00 - 14:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:
7100 Szekszárd, Arany János utca 23
Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Arany János utca
Szekszárd 7100
+ Google Térkép