Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Pénzügyi és befektetési alapok

2021. április 12. / 16:00 - 17:30

Az INPUT Program  PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segíti a Simonyi BEDC 2021. tavaszi inkubációs kurzusán résztvevő egyetemistákat innovatív projektötletük kidolgozásában! A tréningsorozatnak a Simonyi BEDC kurzusa ad otthont, azonban nem csak egyetemisták jelentkezését várjuk! A képzések első másfél órájában az adott témához kapcsolódó gyakorlatorientált elméleti anyag átadása történik, amely bármilyen ötletgazdának, vállalkozónak a hasznára válhat.

A képzések tematikáját és a kapcsolódó tudásanyagot a PwC szakmai támogatásával alakítottuk ki, és olyan tapasztalt szakemberek adják elő, akik hazai és nemzetközi trendeket, példákat is beépítenek a tréninganyagba.
Az ingyenes, online előadásokra hétfőn 16:00-tól 17:30-ig kerül sor, majd azt követően a Simonyi BEDC-es csapatok közös munkavégzéssel építik be a hallottakat a saját projektjükbe.

A képzések nem épülnek szorosan egymásra, így akár csak egy-egy témára is be tudtok csatlakozni.

 

Április 12. Pénzügyi és befektetési alapok

Ha vállalkozásunk van, mindig tisztában kell lennünk a pénzügyi lehetőségeinkkel, aktuális helyzetünkkel és az elérhető forrásokkal is. A képzés során a következő kérdésekre kaphatnak választ a résztvevők: Hogyan mérhető egy vállalkozás működése pénzügyi szempontból? Hogyan értelmezzük az eredménykimutatást, a mérleget, vagy a cashflowt? Milyen kritériumokat támasztanak általánosságban és a Magyarországon elérhető befektetések?

 

A képzés célja, hogy betekintést nyújtson a résztvevőknek a pénzügyek területére, alapismereteket biztosít a finanszírozás és a befektetési döntések területén.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést mindenkinek ajánljuk, akit érdekel a téma, rendelkezik pénzügyi ismeretekkel és szeretné megérteni a startupok pénzügyi struktúráját, megismerni gyakorlati példákat és módszereket, vagy befektető bevonását tervezik.

 

 

A képzés tartalma:

 • Pénzügyek;
 • Befektetések és típusai, hazai rendszerek;
 • Legjelentősebb befektetési alapok, aktualitások;
 • Üzleti terv;
 • Áttekinthető dokumentációs rendszer.

 

Előadó: Sziller Olivér

Sziller Olivér a Commerzbank Zrt. nagyvállalati igazgatói székét hagyta ott 11 sikeres év után, hogy saját vállalkozásba kezdjen, így  7 évvel ezelőtt MyConcept néven megalapította  üzleti tervezéssel és válallatfinanszírozással foglalkozó cégét, amely mára az egyik legnagyobb hazai üzleti tervező szeplő lett. Diplomáit a BGE pénzügy és pénzintézet szakán, majd a Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás mesterszakán szerezte. Saját cége mellett modulvezető és oktató az IBS Nemzetközi Főiskolán, rendszeres előadó a Corvinus Egyetemen, de számos inkubátornál, akcelerátornál, illetve kockázati tőkebefektető társaságnál mentorként is tevékenykedik.

 

Részvételi feltételek:

 • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálj a honlapunkra startupként.
 •  Az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
 • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a kuczko.aniko@neum.hu e-mail címre, vagy tölts fel a honlapunkra az alábbi módon:
 1. A www.inputprogram.com oldalon a bejelentkezés menüben add meg az egyéni fiókod adatait, amivel regisztráltál.
 2. Kattints a Bejelentkezésre
 3. Az adatlapodba jutsz, ahol a postaláda menüpontban lehetőséged van fájl feltöltésre.

Amennyiben a fent leírtakat teljesíted, a képzés napján a regisztrációkor megadott e-mail címedre fogjuk kiküldeni az online előadás linkjét, amely Microsoft Teams platformon kerül megtartásra.

 

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2021. április 12.
Időpont:
16:00 - 17:30
Esemény kategória:
-
Helyszín:

MS TEAMS