EN

Esemény

Pénzügyi és befektetési alapismeretek

2019. november 11. / 17:30 - 20:30
Pécs

Elolvastál már száz oldalnyi cikket, blogot, tudományos írást az innovatív vállalkozások elindításáról és fejlesztéséről, de még mindig nem tisztult ki a kép?

Akkor itt a helyed!

Az INPUT Program és a Simonyi BEDC októberben induló gyakorlatorientált workshopjain a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod! Az október 7-én induló tréningsorozatnak a Simonyi BEDC ad otthont, azonban nem csak egyetemisták jelentkezését várjuk!

A képzések tematikáját és a kapcsolódó tudásanyagot a PwC szakmai támogatásával alakítottuk ki, és olyan tapasztalt szakemberek adják elő, akik hazai és nemzetközi trendeket, példákat is beépítenek a tréninganyagba.

 

November 11. Pénzügyi és befektetési alapismeretek

Ha vállalkozásunk van, mindig tisztában kell lennünk a pénzügyi lehetőségeinkkel, aktuális helyzetünkkel és az elérhető forrásokkal is. A képzés során a következő kérdésekre kaphatnak választ a résztvevők: Hogyan mérhető egy vállalkozás működése pénzügyi szempontból? Hogyan értelmezzük az eredménykimutatást, a mérleget, vagy a cashflowt? Milyen kritériumokat támasztanak általánosságban és a Magyarországon elérhető befektetések?

 A képzés célja, hogy betekintést nyújtson a résztvevőknek a pénzügyek területére, alapképzést biztosít a finanszírozás és a befektetési döntések területén.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést ajánljuk mindenkinek, akit érdekel a téma, rendelkezik pénzügyi ismeretekkel és szeretné megérteni a startupok pénzügyi struktúráját, megismerni gyakorlati példákat és módszereket, vagy befektető bevonását tervezik.

 

A képzés tartalma:

  • Pénzügyek;
  • Befektetések és típusai, hazai rendszerek;
  • Legjelentősebb befektetési alapok, aktualitások;
  • Üzleti terv;
  • Áttekinthető dokumentációs rendszer.

 

Előadó: Sziller Olivér

Sziller Olivér a Commerzbank Zrt. nagyvállalati igazgatói székét hagyta ott 11 sikeres év után, hogy saját vállalkozásba kezdjen, így  7 évvel ezelőtt MyConcept néven megalapította  üzleti tervezéssel és válallatfinanszírozással foglalkozó cégét, amely mára az egyik legnagyobb hazai üzleti tervező szeplő lett. Diplomáit a BGE pénzügy és pénzintézet szakán, majd a Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás mesterszakán szerezte. Saját cége mellett modulvezető és oktató az IBS Nemzetközi Főiskolán, rendszeres előadó a Corvinus Egyetemen, de számos inkubátornál, akcelerátornál, illetve kockázati tőkebefektető társaságnál mentorként is tevékenykedik.

 

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de startup regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkon startupként, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve hozd magaddal a képzésre!

 

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2019. november 11.
Időpont:
17:30 - 20:30
Esemény kategória:
-
Helyszín:
7600 Pécs, Rákóczi út 80
PTE KTK Hatchery
Rákóczi út
Pécs 7600
+ Google Térkép