Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Online Marketing

2019. november 19. / 10:00 - 14:00
Szekszárd

Elolvastál már száz oldalnyi cikket, blogot, tudományos írást az innovatív vállalkozások elindításáról és fejlesztéséről, de még mindig nem tisztult ki a kép? Szeretnél új technikákat, nemzetközi trendeket megismerni, és ezáltal előre lendíteni a vállalkozásod?

Akkor itt a helyed!

Az INPUT Program és a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara online marketing témájú ingyenes képzésén november 19-én egy gyakorlatorientált workshop keretében a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod!

Az online marketing napjaink meghatározó piacbefolyásoló tevékenysége. Célja megtartani és növelni a vásárlói bázist; valamint további eladást generálni. A digitális marketing eszközök helyes használatával könnyen alkalmazkodhatunk a megváltozott vásárlói szokásokhoz, általuk hatékonyan érhetjük el a célcsoportot és tarthatjuk fent hosszútávon a kommunikációt.

 A képzés célja, hogy a résztvevők megtanulják az online marketing kialakításának lépéseit, megismerjék a rendelkezésre álló eszközökben rejlő lehetőségeket.

Kiknek ajánljuk?

A képzést ajánljuk azoknak, akik szeretnék megismerni az online marketing eszközeit és hatékonyan elérni vásárlói közönségüket.

 

A képzés tartalma:

  • Az online marketing mibenléte és előnyei;
  • Az online marketing felépítésének lépései;
  • Tervezés és stratégiai előkészítés;
  • Weblapok, mobilapplikációk, közösségi média applikációk, eszközök, videók, landing pagek, UX;
  • Online reklámok, bannerek és egyéb megoldások, keresőoptimalizáció, közösségi média kampányok;
  • Már meglevő vásárlók megtartása;
  • Adatelemzés, konverzió optimalizálás.

 

Előadó: Tóth Marcell

Marcell az elmúlt 5 évben megfordult a világ legkiemelkedőbb technológiai vállalatainál. 4 évet dolgozott a Google európai központjában, előtte egy évet Münchenben töltött az Intelnél. Mindkét helyen sales és marketing területen szerzett nemzetközi tapasztalatot, főként online marketingre specializálódva. Jelenleg operatív vezetőként és társtulajdonosként a SolarKittel, napelemes rendszereket építenek országszerte.

A szakma kulcsát az ügyfélközpontúságban és a releváns, jókor, jó helyen, megfelelő célközönségnek megjelenített hirdetésekben látja, ehhez fő eszközei a Google Ads, Facebook és más teljesítményalapú online hirdetési platformok.

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkra, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve hozd magaddal a képzésre!

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2019. november 19.
Időpont:
10:00 - 14:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:
7100 Szekszárd, Arany János utca 23
Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Arany János utca
Szekszárd 7100
+ Google Térkép