Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Esemény

INPUT Next! Szeged

2022. február 08. / 15:00 - 19:00
Szeged

Üzleti workshopok Szegeden, a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az INPUT Program szervezésében

INPUT Next! néven egy 5 alkalmas, egyenként 4 órás, gyakorlati workshopokból álló képzéssorozatot indítunk, amely kezdő cégvezetőknek és friss, naprakész tudásra vágyó vállalkozóknak segít fejlődni üzleti, marketing, értékesítés és árazás témakörökben. A résztvevők mély, gyakorlati tudásra tehetnek szert a piacralépési stratégiák, online marketing, márkaépítés, üzleti modellek és értékesítés terén, így a képzések elvégeztével pontosan tudni fogják, hogy mit- és hogyan kell tenniük annak érdekében, hogy sikeres vállalkozást tudjanak felépíteni. 

A workshopok elsődleges célja a tudásmegosztás, az új generációs vállalkozók naprakész tudással való felvértezése, és a helyi üzleti vállalkozói közösség aktivizálása.

 

Aktuális képzésünk – regisztrálj és vegyél részt!  

 

Üzleti alapok, hogyan indíts vállalkozást? 

Időpont: 2022. február 8.  15:00 – 19:00

A képzésen érintett területek:

  • Milyen a jó üzleti ötlet?
  • Hogyan tudd meg, hogy vevő lesz-e a piac a termékedre?
  • Milyen egy ütőképes csapat?
  • Könyvelés is alapok.
  • Pénzügyi alapok.

 

Kinek ajánljuk a részvételt? 

Fejlődni akaró és induló, akár leendő vállalkozóknak, akik 2022-ben szintet szeretnének lépni a vállalkozásokkal.

 

A sorozat további képzései:

2. Alkalom: Brand, tartalomgyártás (Időpont: 2022. március 1. 15:00 – 19:00)

Érintett területek: brand, logó, canva, fotózás, videó, tartalomgyártás, podcast, videózás, online marketing

 

3. Alkalom: Célcsoportok, piac, piackutatás (Időpont: 2022. március 24. 15:00 – 19:00)

Érintett területek: célcsoportok, piackutatási módszerek, kulcsszó kutatás

buyer persona készítés, Google eszközök

 

4. Alkalom: Bevételi modellek és árazás (Időpont: 2022. április 14. 15:00 – 19:00)

Érintett területek: árazási modellek, bevételi modellek, voucherek, törzsvásárlói rendszerek, árképzés, akciók, kedvezmények

 

5. Alkalom: Értékesítés (Időpont: 2022. április 28. 15:00 – 19:00)

Érintett területek: értékesítési csatornák, tárgyalás, testbeszéd, online sales, automatizálás, smarketing, sales targetek, éves célok

 

Előadó: Süvöltős László

Süvöltős László

Süvöltős László a Simplegrow vezető tanácsadója, marketing- és üzletfejlesztési szakértő. Kiemelt területe az üzleti modell kialakítás meglévő KKV- és startup vállalkozások részére, ezen belül is az árazási modellek kialakítása és bevételmaximalizálás. László a Startup Campus Inkubátor Zrt. startup inkubátor korábbi operatív vezetője és befektetési menedzsere. Munkája során részt vett az inkubátor 18 céltársaságból álló portfóliójának felépítésében, amelybe összesen, follow on befektetésekkel együttesen 1 200 000 000 Ft feletti kockázati tőkét vontak be. Korábbi igazgatósági tagja az Insimu Patient egészségügyi startupnak, amely 2018-ban a CESA (Central European Startup Awards) díjat nyert. A Vállalkozz Magyarország! program oktatója, mely során eddig 150+ vállalkozás elindulását támogatta. Lelkes közösségépítő és kétgyermekes családapa.

 

Regisztráció és részvételi feltételek:

  • A tréning ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ha nem vettél még részt korábbi eseményünkön, regisztrálj a honlapunkra startupként.  A regisztrációkor kérjük, SZEGED-et jelöld meg városodnak.
  •  Ha új startapként regisztráltál, a regisztrációd elfogadása után tudsz a honlapunkra bejelentkezni az általad megadott e-mail cím/jelszó megadásával. Ha már régebben regisztráltál, az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a tréningre jelentkezni. A tréning leírásánál lévő jelentkezem gomb megnyomásával.
  • A workshopon csak nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a karmann.roland@neum.hu e-mail címre. Az eredeti, kitöltött nyilatkozatot pedig papír alapon hozd magaddal a képzésre, és add oda az INPUT program szegedi koordinátorának, Karmann Rolandnak!  Ha a korábbi tréningen már töltöttél ki nyilatkozatot, akkor ezt már nem kell újra megtenned!
  • Ha kérdésed van, keresd kollégánkat, Karmann Rolnadot a fenti e-mail címén, vagy a +3670 669 5662 telefonszámon.
  • Zárt térben tartott rendezvény, ezért a jelenlegi hatályos jogszabályok alapján csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek rajta részt! Az igazolványok meglétét a képzés napján ellenőrizni fogjuk.

 

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2022. február 08.
Időpont:
15:00 - 19:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:
6700 Szeged, Párizsi körút 8
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Párizsi körút
Szeged 6700
+ Google Térkép