Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Esemény

Innovatív szemlélet vállalkozásoknak

2022. október 20. / 09:00 - 13:00
Pécs

2 alkalmas workshop sorozat pécsi vállalkozásoknak

 

INGYENES gyakorlatorientált képzéssel várja Pécs aktív és leendő innovatív vállalkozóit a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata K20 Kirakat vállalkozásösztönző programja és az INPUT program!

A 2 alkalmas workshop sorozat megismerteti a résztvevőkkel az innovatív vállalkozások szemléletét, módszereit és eszközeit, melyek segítségükre lehetnek abban, hogy induló vagy már aktívan működő vállalkozásként a leginkább vevő-, és piacigényekhez igazodó terméket/szolgáltatást kínálhassák.

 

 1. alkalom: 2022. október 20. csütörtök 9:00-13:00 óráig
 2. alkalom: 2022. november 10. csütörtök 9:00-13:00 óráig

 

Helyszín: IT HUB Pécs – Pécs, Király u. 15. 1. emelet

 

A workshop témái:

 1. alkalom:
 • Validációs eszközök és megoldások – Egy jó ötletre lehet vállalkozást alapítani, de hogy sikeres lesz-e, azt nagyban meghatározza termékünk vagy szolgáltatásunk piacképessége, választott célcsoportunk és véleményük. Ezeket a tényezőket előzetesen felmérhetjük a validáció segítségével, ezáltal időt, energiát és pénzt takaríthatunk meg.
 • Vásárlói szokások – Ismerjük meg leendő vevőink szokásait és igényeit, hogy azokhoz igazíthassuk a termékünket, szolgáltatásunkat: A vásárlói szokások feltérképezése során összegyűjtjük azokat az interakciókat és viselkedésmintákat, amelyek a fogyasztó és termékünk vagy szolgáltatásunk között létrejöttek, ez segít abban, hogy jobban megértsük a vásárlók valódi igényeit és olyan értékajánlatot biztosítsunk számukra, mellyel elégedettek lesznek.

 

 1. alkalom
 • Go-to-market – A sikerhez nem elég, egy tökéletesen kialakított termék. Az is kell, hogy a fejlesztésed erős piaci ismereti alapokra épüljön, és képes legyen bevételt termelni. Ezt a célt szolgálja a go-to-market stratégia, mely tartalmazza a célpiacra történő belépés, majd nyereséges működés tervét.
 • Árazási stratégiák – Milyen árazási stratégiát válasszunk a termékünkhöz, szolgáltatásunkhoz? Mitől függ az ár? Egy termék vagy szolgáltatás árának meghatározása kritikus pont, ugyanis jelentősen befolyásolja egy vállalkozás sikerességét. Számos tényező figyelembevételével – mint a gyártási- és elosztási költségek, versenytársak, piaci pozicionálás – olyan ár stratégiát kell meghatározni, amely mellett maximalizálható a profit mértéke.

 

Tréner: Süvöltős László

Süvöltős László

 

Süvöltős László a Simplegrow vezető tanácsadója, marketing- és üzletfejlesztési szakértő. Kiemelt területe az üzleti modell kialakítás meglévő KKV- és startup vállalkozások részére, ezen belül is az árazási modellek kialakítása és bevételmaximalizálás. László a Startup Campus Inkubátor Zrt. startup inkubátor korábbi operatív vezetője és befektetési menedzsere. Munkája során részt vett az inkubátor 18 céltársaságból álló portfóliójának felépítésében, amelybe összesen, follow on befektetésekkel együttesen 1 200 000 000 Ft feletti kockázati tőkét vontak be. Korábbi igazgatósági tagja az Insimu Patient egészségügyi startupnak, amely 2018-ban a CESA (Central European Startup Awards) díjat nyert. A Vállalkozz Magyarország! program oktatója, mely során eddig 150+ vállalkozás elindulását támogatta.

 

A részvétel pécsi vállalkozások, illetve vállalkozást tervezők részére INGYENES! A program a GINOP 3.1.3 projekt (INPUT program) keretein belül valósul meg, így a részvétel regisztrációhoz és nyilatkozathoz kötött.

A képzés maximum létszáma: 20 fő

 

Jelentkezés menete: 

 • Regisztrálj a honlapunkra startupként, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni itt, az oldal alján található jelentkezem gombra kattintva.
 • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és töltsd fel a honlapunkon a startup fiókodba való belépést követően az adatlapodnál található Fájl feltöltés opciónál, vagy küldd el e-mailben a kuczko.aniko@neum.hu e-mail címre.  Az eredeti nyilatkozatot pedig hozd magaddal a tréning első alkalmára, és add oda az INPUT program pécsi startup koordinátorának, Kuczkó Anikónak.
 • JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022.október 19. 16:00. A határidő után érkezett jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni. 
 • További információk kérhetők a kuczko.aniko@neum.hu e-mail címen, vagy a +3670 669 5650 telefonszámon.

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2022. október 20.
Időpont:
09:00 - 13:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:
Pécs, Király utca 15
IT HUB Pécs
Király utca
Pécs
+ Google Térkép