Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Így használd az Instagramot a vállalkozásodhoz

2021. december 07. / 17:00 - 20:00

Az online marketing napjaink meghatározó piacbefolyásoló tevékenysége. Célja megtartani és növelni a vásárlói bázist; valamint további eladást generálni. A digitális marketing eszközök helyes használatával könnyen alkalmazkodhatunk a megváltozott vásárlói szokásokhoz, általuk hatékonyan érhetjük el a célcsoportot és tarthatjuk fent hosszútávon a kommunikációt.

A novemberben indult képzés sorozatunkban az egyes közösségi média felületek proffesszionális használatát sajátíthatjátok el, amellyel segítünk növelni vállalkozásotok médiajelenlétét és nem csak segítséget nyújtunk a marketing stratégiátok kialakításában, de gyakorlati útmutatást is kaptok tőlünk az egyes közösségi média felületek használatához. Sorozatunkban megismerhetitek a Facebook, az Instagram, a TikTok és a LinkedIn használatához szükséges praktikákat.

A képzéssorozat második alkalmára 2021. december 7-én  17:00 – 20:00 között kerül sor.

 

Téma: Így használd az Instagramot a vállalkozásodhoz

A workshop célja megmutatni azokat a technikákat, trükköket, amellyel elindíthatod, vagy sikeresebbé teheted vállalkozásod Instagram marketingjét.

 

A workshop tematikája:

I. rész: Instagram alapok
1. Miért az Instagram?  (ismertető, bemutató a platformról, számokról)
2. Profil optimalizálása  (bio, profilkép, link, kontakt, stb.)
3. Arculat megtalálása
4. Folyamatos tartalom  (tudatos, tervezett tartalomgyártás és annak praktikái)
5. Hahstagek rejtelmei
6. Közönség bevonása
7. Kísérletezés
8. Tanulságok levonása, analitika

II. rész: Így növeld a követőid számát
1. Trendek, hullámok
2. Követők gyűjtése (ingyen, vagy hirdetésből?)
3. Instant siker, azaz tuti tippek

III. rész: Így hirdess az Instagramon
1. Ha van mit a tejbe aprítani: hirdetés Instagramon

IV. rész: Most Ti jöttök!
1. Kérdezz-felelek: Hozzátok be aktuális problémáitokat, kérdéseiteket az Instagram használatához!

 

Előadó:

Somló Samu, marketing vezető – Oneminorder

Somló Samu

Bemutatkozás: “Startupunk éttermeknek biztosít több éve komplex éttermi rendszereket, marketinget. Dolgoztam már együtt egészen kis magánvállalkozásoktól kezdve olyan nagy cégekig, mint a Coca-Cola, vagy a Fanta, akinek az Instagram csatornáját a BeSocial-lel mi indítottuk el és állítottuk pályára. Közel 10 éves offline-online szakmai hátterem van, a NESTEA egyik kampánya pedig, amiben részt vettem, nemzetközi best practice lett a cégcsoporton belül. A marketing előtt  újságíróként, fotóriporterként dolgoztam idehaza, de számos országban éltem külföldön is.”

 

Részvételi feltételek:

  • A tréning ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ha nem vettél még részt korábbi eseményünkön, regisztrálj a honlapunkra startupként.
  •  Ha új startapként regisztráltál, a regisztrációd elfogadása után tudsz a honlapunkra bejelentkezni az általad megadott e-mail cím/jelszó megadásával. Ha már régebben regisztráltál, az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a tréningre jelentkezni. A tréning leírásánál lévő jelentkezem gomb megnyomásával.
  • A workshopon csak nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a kiss.akos@neum.hu e-mail címre. Az eredeti, kitöltött nyilatkozatot pedig postázd el az alábbi címre: Neumann Nonprofit Közhasznú Kft. 1092 Budapest, Ráday utca 51.

Jelentkezésed csak azzal válik véglegessé, ha megküldöd a nyilatkozatot, ebben az esetben tudunk helyet biztosítani a képzésen. Aki már kitöltött ilyen nyilatkozatot, annak ezt nem kell újra megtennie.

Amennyiben a fent leírtakat teljesíted, a képzés napján a regisztrációkor megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni az online előadás linkjét, ezért fontos, hogy regisztrációdkor olyan e-mail címet adj meg, amit napi szinten használsz!

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2021. december 07.
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:

ZOOM