Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Esemény

Hogyan marketingelj kezdő vállalkozóként?

2021. június 02. / 17:30 - 19:30

Az INPUT program és a “Vállalkozz Szarvas!” folytatja közösen elindított meetup sorozatát, melynek következő állomásán az induló vállalkozások marketingje lesz a téma!

Most állsz éppen a vállalkozásod megnyitásának kapujában?  Vagy már vállalkozó vagy egy pár hónapja, de marketing terén még mindig el vagy veszve?

Ne aggódj, ezzel mindenki szembesül, aki a vállalkozásindítás mezejére lép. Rögtön az indulásnál rengeteg problémával találjuk szembe magunkat: Hogyan döntsük el például, hogy milyen marketing eszközre összpontosítsunk? Hogyan osszuk szét a korlátozott költségvetést? Kik vannak rajtunk kívül a piacon?

Ezekre mind választ kell adunk induló vállalkozásunkkal kapcsolatban. Az induló vállalkozások, startup vállalkozások esetén ráadásul legtöbbször magunknak kell elvégeznünk a különböző marketing feladatokat, hogy cégünket sikerre tudjuk vinni.

A díjmentes meetuponkon vendégeinkkel arról fogunk kötetlenül beszélgetni, hogy induló vállalkozóként milyen marketing módszereket használj, amellyel költséghatékonyan el tudod érni a célcsoportodat.

 

Vendégeink lesznek:

– Mándó Milán, az egyik legolvasottabb gazdasági oldal és blog, a Minner.hu alapítója.

Mándó Milán

Mándó Milán marketing és üzleti modell tanácsadó. Az oldalán több, mint 2500 üzleti témájú cikk van fent. Jelenleg ez a legnagyobb vállalkozással kapcsolatos témájú online magazin hazánkban. Oldalának havi látogatottság stabilan 200.000 körül mozog, illetve a Minner Akadémia oktatóanyagaiból több, mint 3000 ember tanul rendszeresen.

 

– Gazdig Bence, a Gazduig Creative Agency alapítója és vezetője. 

Gazdig Bence

Bence 23 éves szabadúszó designer, a karrierje kezdetétől fogva instagramon építi a márkáját, amolyan egyedileg dizájnolt, lapozós posztok segítségével, és tavaly létrehozta az ügynökségét, a Gazduig Creative Agency-t. A kommunikációjában nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a komolyabb témákat is abszolút laza és önazonos módon adja elő, szerinte humoros a stílusa, volt hogy már más is egyet értett ezzel. Szerinte az ügyfélszerzés egyik, ha nem legnagyobb fegyvere, ha lerombolja a hivatalosság falait közte és az ügyfél(jelölt) között, és mindenkire csak emberként, nem mondjuk CEO-két tekint.

 

– Rácz Gréta, a Green Drops Farm ügyvezetője

Rácz Gréta Green Drops

A debreceni Green Drops startup vállalkozás már számos innovációs díjat és elismerést bezsebelt a saját ötletére alapozott, többéves fejlesztéssel megalkotott hidropóniás termesztőberendezésével.  Gréta mindössze 22 éves, biológus végzettségű, aki fiatal kora ellenére az ötletére épülő startup vállalkozás egyik alapítója és vezetője. A kerekasztal beszélgetésben megtudhatjuk tőle, hogy hogyan marketingel a gyakorlatban egy olyan magyar startup, akinek nem a tipikusan könnyen eladható terméke van, ráadásul egy olyan nehéz iparágban tevékenykedik, mint az agrárium.

 

Az esemény házigazdája Szécsi Attila, a “Vállalkozz Szarvas” iroda vezetője, és az INPUT területi koordinátora.

Szécsi Attila

 

Neked ajánljuk a rendezvényt, ha:

– ha épp egy ötleten, vagy vállalkozás indításán gondolkozol,

– érdekel a vállalkozói / startup világ,

– ha van már meglévő céged, de szeretnéd megismerni az aktuális marketing trendeket

– a tanulópénzt meghagynád magadnak.

 

Az esemény online, a Zoom platformon kerül lebonyolításra. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció itt a google docs-ban, vagy ha már van INPUT fiókod, oda belépve is megteheted!

Vállalkozz Szarvas Meetup – Hogyan marketingelj kezdő vállalkozóként? – Regisztráció

A Vállallkozz Szarvas Meetup sorozat következő alkalmán vendégeinkkel arról fogunk beszélgetni, hogy induló vállalkozóként milyen marketing módszereket használj, amellyel költséghatékonyan el tudod érni a célcsoportodat. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációdban szereplő e-mail címre az esemény napján küldjük majd ki a Zooom linket.

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2021. június 02.
Időpont:
17:30 - 19:30
Esemény kategória:
meetup
Helyszín:

Zoom