Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Hatékony kommunikáció - Tanúsítványt adó képzés Eger

2020. szeptember 09. / 09:00 - 17:00
Eger

 

Az INPUT Program, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szeptemberben szervezett képzésén a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod!

A képzések tematikáját és a kapcsolódó tudásanyagot a PwC szakmai támogatásával alakítottuk ki, és olyan tapasztalt szakemberek adják elő, akik hazai és nemzetközi trendeket, példákat is beépítenek a tréninganyagba.

 

Szeptember 9. Hatékony kommunikáció – D körös, tanúsítványt adó képzés

A kommunikáció minden pillanatunkat átszövi, nincs ez másként a vállalkozásunk esetében sem. Az ötlet megszületésétől, a szervezet létrehozásán át a befektetőkeresésig, a belső és külső kommunikáció minden esetben befolyásolja az eredményességet, a hatékonyságot, ezáltal a sikert. Éppen ezért szükséges a tudatos, proaktív és előremutató kommunikációs elemek meghatározása és alkalmazása, a megfelelő céges kommunikációs kultúra kialakítása.

A képzés célja, hogy tudatosítsa a résztvevőkben a kommunikáció jelentőségét, megismerjék az egyes kommunikációs stratégiák használatából származó előnyöket, gyakorlati tapasztalathoz juttassa a résztvevőket.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a téma iránt és szeretnék hatékonyabbá tenni kommunikációjukat új eszközök, technikák elsajátítása révén.

 

A képzés tartalma:

  • A kommunikáció szintjei;
  • Kommunikációs stílusok és alkalmazásuk a kitűzött célnak megfelelően;
  • Kommunikáció az önérdek-érvényesítés és az együttműködés metszetében;
  • Belső és külső kommunikáció;
  • Eszközök, technikák a gyakorlatban (hatékony kérdezés, aktív hallgatás, prezentációs technikák, strukturált beszédek tervezése).

 

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalnál engedélyezett ’D’ képzési körbe tartozó képzés, melynek elvégzéséről Tanúsítvány kerül kiállításra. 

 

Előadó: Dr. Kőrösi Beáta

Dr. Kőrösi Beáta, pszichopedagógus, jogász és szupervizor végzettséggel rendelkező szakember, 13 évig a PwC munkatársaként, mint jogász-adótanácsadó, majd a PwC’s Academy Adó- és Jogi képzések vezetőjeként dolgozott.

Egyéni szakmai életútjában a jogi és pszichológiai irány egyedi módon ötvöződik: nagyvállalati és vezetői tapasztalatát szupervizori és mediációs posztgraduális képzésekkel gazdagítva jelenleg egyéni szupervíziós, coaching és mediációs praxist vezet.

Humán fejlesztő és támogató szakemberként fő specialitása a karrier és szakmai életút tervezés, kiégés megelőzés, stresszkezelés.

Cégek és szervezetek számára tart tréningeket, fejlesztő csoport-folyamatokat és egyéni fejlesztéseket.

Rendszeresen tart előadásokat konfliktuskezelés, kommunikáció, kiégés-megelőzés, érzelmi intelligencia és nonverbális intelligencia témákban.

 

Részvételi feltételek:

  • A képzés előtt felnőttképzési szerződés kerül aláírásra, és a képzés elvégzését Tanúsítvány fogja igazolni. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy a képzésre hozzátok magatokkal a legmagasabb iskolai végzettségeteket igazoló bizonyítvány, vagy diploma másolatát. (A szükséges végzettség: minimum érettségi). A szerződés megkötéséhez szükséges adataidat e-mailben fogjuk bekérni tőled a képzés előtt!
  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkra startupként, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és töltsd fel a honlapunkon a startup fiókodba való belépést követően az adatlapodnál található Fájl feltöltés opciónál! Az eredeti nyilatkozatot postára is adhatod cím: Neumann Nonprofit Közhasznú Kft, 1027 Budapest, Csalogány út 47-49.,  vagy leadhatod a képzés napján a helyszínen lévő kollégánknak.

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2020. szeptember 09.
Időpont:
09:00 - 17:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:
3300 Eger, Faiskola utca 15
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Faiskola utca
Eger 3300
+ Google Térkép