Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Go to market stratégiák - Pécs

2020. október 26. / 16:00 - 19:00
Pécs

Az INPUT Program  PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segíti a Simonyi BEDC 2020. őszi inkubációs kurzusán résztvevő egyetemistákat innovatív projektötletük kidolgozásában! A tréningsorozatnak a Simonyi BEDC kurzusa ad otthont, azonban nem csak egyetemisták jelentkezését várjuk! A képzések első másfél órájában az adott témához kapcsolódó gyakorlatorientált elméleti anyag átadása történik, amely bármilyen ötletgazdának, vállalkozónak a hasznára válhat.

A képzések tematikáját és a kapcsolódó tudásanyagot a PwC szakmai támogatásával alakítottuk ki, és olyan tapasztalt szakemberek adják elő, akik hazai és nemzetközi trendeket, példákat is beépítenek a tréninganyagba.
Az ingyenes, online előadásokra hétfőn 16:00-tól 17:30-ig kerül sor, majd azt követően a Simonyi BEDC-es csapatok közös munkavégzéssel építik be a hallottakat a saját projektjükbe.

A képzések nem épülnek szorosan egymásra, így akár csak egy-egy témára is be tudtok csatlakozni.

 

Go to market stratégiák

Ahhoz, hogy a befektetők meglássák a stratupodban rejlő lehetőséget, nem elég, egy tökéletesen kialakított termék.  Arról is meg kell győznöd őket, hogy fejlesztésed erős piaci ismereti alapokon nyugszik, és képes bevételt termelni. Ezt a célt szolgálja a go-to-market stratégia, mely tartalmazza a célpiacra történő belépés, majd nyereséges működés tervét.

 A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az alapvető piacra lépési stratégiákat és gyakorlati eszközeit. A résztvevők megtanulják a go-to-market stratégiák felépítését, valamint el is készítik saját piacra lépési tervüket.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést azoknak ajánljuk, akik a piacra lépés előtt állnak és megismernének olyan stratégiákat, eszközöket, amelyek lehetővé teszik a sikeres belépést és működést a célpiacon.

 

A képzés tartalma:

 • A piac azonosítása;
 • Az ügyfelek azonosítása;
 • Bevétel generálás és árazási stratégia;
 • Értékesítési csatornák és branding;
 • Stratégia felvázolása a gyakorlatban;
 • A stratégia hatékony prezentálása.

 

Előadó: Mándó Milán (minner.hu)

Mándó Milán

Mándó Milán a Minner.hu alapítója.  Marketing és üzleti modell tanácsadó. Az oldalán több, mint 2500 üzleti témájú cikk van fent. Jelenleg ez a legnagyobb vállalkozással kapcsolatos témájú online magazin hazánkban. Oldalának havi látogatottság stabilan 200.000 körül mozog, illetve a Minner Akadémia oktatóanyagaiból több, mint 3000 ember tanul rendszeresen.

Részvételi feltételek:

 • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálj a honlapunkra startupként.
 •  Az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
 • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a kuczko.aniko@neum.hu e-mail címre, vagy tölts fel a honlapunkra az alábbi módon:
 1. A www.inputprogram.com oldalon a bejelentkezés menüben add meg az egyéni fiókod adatait, amivel regisztráltál.
 2. Kattints a Bejelentkezésre
 3. Az adatlapodba jutsz, ahol a postaláda menüpontban lehetőséged van fájl feltöltésre.

Amennyiben a fent leírtakat teljesíted, a képzés napján a regisztrációkor megadott e-mail címedre fogjuk kiküldeni az online előadás linkjét.

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2020. október 26.
Időpont:
16:00 - 19:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:
7600 Pécs
Simonyi BEDC

Pécs 7600
+ Google Térkép