Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Engergiamenedzsment - Eger

2020. március 04. / 16:00 - 20:00
Eger

Elolvastál már száz oldalnyi cikket, blogot, tudományos írást az innovatív vállalkozások elindításáról és fejlesztéséről, de még mindig nem tisztult ki a kép? Szeretnél új technikákat, nemzetközi trendeket megismerni, és ezáltal előre lendíteni a vállalkozásod?

Akkor itt a helyed!

A Labor Eger Kollektívház  Mélyvíz – szabadúszó meetupsorozatának keretében március 4-én egy gyakorlatorientált workshopon energiamenedzsment témában a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod!

 

Március 4. Energiamenedzsment

Az energiamenedzsment az emberi erőforrás két kiemelkedően fontos tényezőjével foglalkozik: az energia-, és az időfelhasználás optimalizálásával és hatékonyságával. Hányszor térünk vissza ugyanarra a feladatra? Tudunk egyszerre több dologra fókuszálni és haladni? Mitől tudjuk, hogy eredményes volt-e a napunk: listán pipáljuk az elvégzett feladatokat, vagy csak érzésre?

A képzés célja, hogy a résztvevők megtanulják hatékonyan beosztani az idejüket és energiájukat, eszerint tervezni a napjukat és a feladataikat, ezáltal jelentős javulást elérve a napi teljesítményükben.

Továbbá a képzés eredményeképpen kialakuló egyensúlyi helyzet, viselkedésváltozás, valamint az új eszközök és praktikák elsajátítása révén a mindennapi munka, illetve a személyes hatékonyság növelése.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést ajánljuk mindenkinek, aki érdeklődik a téma iránt, valamint nyitott új eszközök és technikák elsajátítására, amely által hatékonyabbá teheti idő- és energia felhasználását magánéletében és vállalkozásában egyaránt.

 

A képzés tartalma:

Az energiamenedzsment alapelvei;

A tervezés előnyei / idő- és energia beosztás;

Az energia 4 dimenziója;

A csúcsidő megtalálása, eszközök és technikák (prioritás, ütemterv, hatékonyságnövelés);

Kapcsolat másokkal (delegálás, kommunikáció, újraértékelés, energiaforrások).

 

Előadó: Svéda Dóra

Svéda Dóra

Dóra humán erőforrás szakértői diplomát szerzett a Corvinuson. A Coachingcentrum alapítójaként érdekli az emberekben rejlő potenciál és a tehetség kibontakoztatása, egyaránt dolgozik egyénekkel és csoportokkal is. Tréneri munkájában nagy hangsúlyt fektet a bennünk rejlő kreativitás és innováció kibontakoztatására Szakterülete a tehetség- és karriermenedzsment, változáskezelés, motiválás, nehéz helyzetek kezelése a szervezetekben, kezdő vállalkozások fejlesztése, női karriermenedzsment.

 

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de startup regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkon startupként, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve hozd magaddal a képzésre!

Amennyiben kérdésed lenne a képzéssel kapcsolatban, keresd egri startup koordinátor kollégánkat, Törőcsik Gábort!

 

 

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2020. március 04.
Időpont:
16:00 - 20:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:
3300 Eger, Érsek utca 9
Labor Eger Kollektívház
Érsek utca
Eger 3300
+ Google Térkép