EN

Esemény

Energiamenedzsment

2019. október 09. / 17:30 - 20:30
Pécs

Elolvastál már száz oldalnyi cikket, blogot, tudományos írást az innovatív vállalkozások elindításáról és fejlesztéséről, de még mindig nem tisztult ki a kép?

Akkor itt a helyed!

Az INPUT Program és a Simonyi BEDC októberben induló gyakorlatorientált workshopjain a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod! Az október 7-én induló tréningsorozatnak a Simonyi BEDC ad otthont, azonban nem csak egyetemisták jelentkezését várjuk!

A képzések tematikáját és a kapcsolódó tudásanyagot a PwC szakmai támogatásával alakítottuk ki, és olyan tapasztalt szakembereket adják elő, akik hazai és nemzetközi trendeket, példákat is beépítenek a tréninganyagba.

Az ingyenes, interaktív workshopokra hétfőn és szerdán 17:30-tól 20:30-ig kerül sor. A képzések nem épülnek szorosan egymásra, így akár csak egy-egy témára is tudtok jelentkezni.

Október 9. – Energiamenedzsment:

Az energiamenedzsment az emberi erőforrás két kiemelkedően fontos tényezőjével foglalkozik: az energia-, és az időfelhasználás optimalizálásával és hatékonyságával. Hányszor térünk vissza ugyanarra a feladatra? Tudunk egyszerre több dologra fókuszálni és haladni? Mitől tudjuk, hogy eredményes volt-e a napunk: listán pipáljuk az elvégzett feladatokat, vagy csak érzésre?

A képzés célja, hogy a résztvevők megtanulják hatékonyan beosztani az idejüket és energiájukat, eszerint tervezni a napjukat és a feladataikat, ezáltal jelentős javulást elérve a napi teljesítményükben.

Továbbá a képzés eredményeképpen kialakuló egyensúlyi helyzet, viselkedésváltozás, valamint az új eszközök és praktikák elsajátítása révén a mindennapi munka, illetve a személyes hatékonyság növelése.

Kiknek ajánljuk?

A képzést ajánljuk mindenkinek, aki érdeklődik a téma iránt, valamint nyitott új eszközök és technikák elsajátítására, amely által hatékonyabbá teheti idő- és energia felhasználását magánéletében és vállalkozásában egyaránt.

A képzés tartalma:

  • Az energiamenedzsment alapelvei;
  • A tervezés előnyei/idő- és energia beosztás;
  • Az energia 4 dimenziója
  • A csúcsidő megtalálása, eszközök és technikák (prioritás, ütemterv, hatékonyságnövelés);
  • Kapcsolat másokkal (delegálás, kommunikációs, újraértékelés, energiaforrások).

 

Előadó: Vető Zsuzsa

Vető Zsuzsa

Vető Zsuzsanna 2015 óta business coachként kis- és középvállalkozások vezetőit támogatja elsősorban a döntések, változás, személyes fejlődés témákban. Trénerként főbb területei a kommunikáció, konfliktus- és stresszkezelés, prezentációtechnika. Hisz az emberek fejlődési, változási vágyában, hogy saját maguk tenni akarnak céljaik eléréséért és ehhez segíti őket hozzá a saját eszköztárával. Különlegessége, hogy szakmai tudásának egy részét Németországban szerezte, valamint kockázati tőkealap-kezelőnél végzett munkája során vállalkozások életútját volt alkalma kísérni a pitchtől egészen a befektetés céljának megvalósításáig. Motiváltságát szakmája területén mi sem írja le jobban, minthogy az egykori hobbija a munkája.

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkra, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve hozd magaddal a képzésre!

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2019. október 09.
Időpont:
17:30 - 20:30
Esemény kategória:
-
Helyszín:
7600 Pécs, Rákóczi út 80
PTE KTK Hatchery
Rákóczi út
Pécs 7600
+ Google Térkép