EN

Esemény

Tárgyalástechnika

2019. október 22. / 16:00 - 20:00
Eger

Elolvastál már száz oldalnyi cikket, blogot, tudományos írást az innovatív vállalkozások elindításáról és fejlesztéséről, de még mindig nem tisztult ki a kép? Szeretnél új technikákat, nemzetközi trendeket megismerni, és ezáltal előre lendíteni a vállalkozásod?

Akkor itt a helyed!

A Mélyvíz – szabadúszó meetup keretében október 22-én egy gyakorlatorientált workshopon tárgyalástechnika témában a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod!

A tárgyalás egy vállalkozás lételeme, melyek kimenetele meghatározza a befektetőkkel, partnerekkel fennálló viszonyt, az ügyfelekkel való kapcsolattartás módját, az egész cég sikerességét. Éppen ezért a tárgyalástechnikai módszerek és eszközök ismerete hozzájárul a kedvező kimenetelű tárgyalások lefolytatásához.

A képzés célja fejleszteni a résztvevők tárgyalási és kommunikációs készségeit, mélyebb megértést adni a tárgyalás menetében, elemeiben, segítséget adni a kritikus elemek megtalálásában.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést ajánljuk mindenkinek, akit hatékonyan és sikeresen szeretnék képviselni az érdekeiket tárgyalási helyzetekben projektjük, startupjuk előmozdulása érdekében.

 

A képzés tartalma:

  • A tárgyalás koncepciójának megismerése, összefüggése az értékesítési technikákkal;
  • A tárgyaláshoz kapcsolódó célkitűzések megértése;
  • A sikeres tárgyaláshoz szükséges kompetenciák és készségek megértése;
  • Szerepjáték, visszajelzés, kérdezés, felmérés, következő lépések.

Előadó: Kriston Krisztina

Krisztina több, mint 1000, pénzintézetnél szerzett ügyféltárgyalási tapasztalattal és közel 2 éves partner tárgyalási tapasztalattal rendelkezik. Gordon kommunikációs trénerként – dr. Thomas Gordon írta többek között a Vezetői Eredményesség Tréning című könyvet – hisz abban, hogy a vezető kommunikációs stílusa nagyban befolyásolja az egész vállalkozás kultúráját, és külső kapcsolatainak minőségét. Szerencsére ez tanulható, és a megfelelő tárgyalási stratégiával egyre sikeresebbé válhatunk.

 

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de startup regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkon startupként, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve hozd magaddal a képzésre!

Amennyiben kérdésed lenne a képzéssel kapcsolatban, keresd egri startup koordinátor kollégánkat, Törőcsik Gábort!

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2019. október 22.
Időpont:
16:00 - 20:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:
3300 Eger, Érsek utca 9
Labor Eger
Érsek utca
Eger 3300
+ Google Térkép