Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

B2C Sales képzés Miskolc

2020. december 01. / 17:00 - 20:00

Sales? Eladás?

Sokan idegenkednek ettől. Sőt! Az értékesítői munkakörnek ma annyira rossz megítélése van, hogy különböző idegen kifejezéseket használnak helyette (sales manager, tanácsadó stb.)  Pedig szinte minden vállalkozás,  és termék sikere a sales tevékenységen és annak megvalósításán múlik.

Az INPUT most egy olyan képzést hozott el nektek, ahol gyakorlatias,  instant használható sales technikákat sajátíthattok el.  A képzés egyediségét az adja, hogy nem elméleti stratégiákat fogsz megismerni, hogy hogyan juttasd el a termékedet a fogyasztóig, hanem arról fog szólni, hogy ha már előtted van a lehetséges vevőd, hogyan győzd meg arról, hogy a beszélgetés végén elővegye a pénztárcáját!

A képzés interaktív, ne egy száraz előadásra számítsatok! Ezért kérjük, hogy az eseményhez való csatlakozáskor használjatok webkamerát és mikrofont, hogy valódi párbeszéd tudjon kialakulni közöttetek az előadóval!

 

Kiknek szól a képzés?

– akiknek van egy startupjuk, és egy termékük, amit szeretnének eladni

– akik sales területen dolgoznak

– akik szeretnének sales területen dolgozni

-akik nem szeretnének sales területen dolgozni, de muszáj nekik

 

Előadó: Orvos György

“Az Ady Endre Gimnázium után nem elhanyagolható 12 év tapasztalatszerzés következett, melyben 3 egyetemi szak is jelen volt, ebből egy Kommunikáció Mesterdiploma lett, ami igazolja, hogy valaha is láttam az épület falait belülről. Amit ott megtanultam, hogy a tudást bárki átadhatja, ám a bölcsesség mindig tapasztalati alapú, gyakorlatias dolog, ezért is pezsegtem szinte mindenhol, ahol emberekkel lehetett kapcsolatba lépni, és igyekeztem magamba szívni mindent, ami előrébb vihet az emberekkel való kapcsolatok tökéletesítéséhez.
A Debreceni Egyetemen kezdtem pályafutásomat, mint video tartalom előállító, operatőr, vágó, majd innen nyergeltem át az ország legnagyobb pénzügyi közvetítő cégéhez 2015-ben, és a mai napig itt dolgozom. Sales területen szerzett tapasztalatom több ezer ügyféltalálkozó és több száz sikeres üzletkötés, melyek segítettek sales technikák ötvözésében, és sajátos sales módszerek kidolgozásában is. Az évek alatt megtapasztaltam, hogy bárkinek, bármit, bárhol, sőt bármennyiért el lehet adni, épp ezért nem csak az értékesítés technikáiról, hanem a felelősségről is fogok ma beszélni.
Hobbim a zenekarom, mely már több, mint 20 éve koptatja Debrecen és az ország színpadait, valamint ceremóniamester, dj, és speaker is vagyok. Minden tevékenység sales, minden a salesnél kezdődik, ahogyan erre rá is fogok mutatni.”

 

Az online képzéshez a csatlakozási linket e-mailben küldjük ki a regisztráltaknak. Ha regisztráltál, de nem kaptál linket a képzés napjáig, írj e-mailt a polgar.kornelia@neum.hu e-mail címre!

 

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkra startupként, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és töltsd fel a honlapunkon a startup fiókodba való belépést követően az adatlapodnál található Fájl feltöltés opciónál! Az eredeti nyilatkozatot postára is adhatod cím: Neumann Nonprofit Közhasznú Kft, 1027 Budapest, Csalogány út 47-49.,  vagy leadhatod miskolci kollégánknak, Mátyás Krisztiánnak. Krisztián elérhetőségét megtaláljátok a honlapunkon a koordinátorok menüpontban!

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2020. december 01.
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény kategória:
-