Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Árazási stratégiák - Pécs

2020. november 02. / 16:00 - 19:00
Pécs

Az INPUT Program  PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segíti a Simonyi BEDC 2020. őszi inkubációs kurzusán résztvevő egyetemistákat innovatív projektötletük kidolgozásában! A tréningsorozatnak a Simonyi BEDC kurzusa ad otthont, azonban nem csak egyetemisták jelentkezését várjuk! A képzések első másfél órájában az adott témához kapcsolódó gyakorlatorientált elméleti anyag átadása történik, amely bármilyen ötletgazdának, vállalkozónak a hasznára válhat.

A képzések tematikáját és a kapcsolódó tudásanyagot a PwC szakmai támogatásával alakítottuk ki, és olyan tapasztalt szakemberek adják elő, akik hazai és nemzetközi trendeket, példákat is beépítenek a tréninganyagba.
Az ingyenes, online előadásokra hétfőn 16:00-tól 17:30-ig kerül sor, majd azt követően a Simonyi BEDC-es csapatok közös munkavégzéssel építik be a hallottakat a saját projektjükbe.

A képzések nem épülnek szorosan egymásra, így akár csak egy-egy témára is be tudtok csatlakozni.

Előadó: Süvöltős László

Süvöltős László

Süvöltős László marketing- és üzletfejlesztési szakember. Kiemelt területe az üzleti modell kialakítás meglévő KKV- és startup vállalkozások részére, ezen belül is az árazási modellek kialakítása és bevételmaximalizálás. László a Startup Campus Inkubátor Zrt. startup inkubátor korábbi operatív vezetője és befektetési menedzsere. Munkája során részt vett az inkubátor 18 céltársaságból álló portfóliójának felépítésében, amelybe összesen, follow on befektetésekkel együttesen 1 200 000 000 Ft feletti kockázati tőkét vontak be. Korábbi igazgatósági tagja az Insimu Patient egészségügyi startupnak, amely 2018-ban a CESA (Central European Startup Awards) díjat nyert, melyről a Forbes is beszámolt. A Vállalkozz Magyarország! program oktatója, mely során eddig 150+ vállalkozás elindulását támogatta. Lelkes közösségépítő és kétgyermekes családapa, az ország egyetlen TV-s üzleti talkshow-jának, a debreceni Business & Beer Talkshow-nak az alapítója és a Startup Hét Debrecen társalapítója, amelyről rendszeresen beszámol a lokális sajtó is.

 

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálj a honlapunkra startupként.
  •  Az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a kuczko.aniko@neum.hu e-mail címre, vagy tölts fel a honlapunkra az alábbi módon:
  1. A www.inputprogram.com oldalon a bejelentkezés menüben add meg az egyéni fiókod adatait, amivel regisztráltál.
  2. Kattints a Bejelentkezésre
  3. Az adatlapodba jutsz, ahol a postaláda menüpontban lehetőséged van fájl feltöltésre.

Amennyiben a fent leírtakat teljesíted, a képzés napján a regisztrációkor megadott e-mail címedre fogjuk kiküldeni az online előadás linkjét.

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2020. november 02.
Időpont:
16:00 - 19:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:
7600 Pécs
Simonyi BEDC

Pécs 7600
+ Google Térkép