EN

Esemény

Árazási stratégia

2019. november 13. / 17:30 - 20:30
Pécs

Elolvastál már száz oldalnyi cikket, blogot, tudományos írást az innovatív vállalkozások elindításáról és fejlesztéséről, de még mindig nem tisztult ki a kép?

Akkor itt a helyed!

Az INPUT Program és a Simonyi BEDC októberben induló gyakorlatorientált workshopjain a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod! Az október 7-én induló tréningsorozatnak a Simonyi BEDC ad otthont, azonban nem csak egyetemisták jelentkezését várjuk!

A képzések tematikáját és a kapcsolódó tudásanyagot a PwC szakmai támogatásával alakítottuk ki, és olyan tapasztalt szakemberek adják elő, akik hazai és nemzetközi trendeket, példákat is beépítenek a tréninganyagba.

 

November 13. Árazási stratégia

A jó árazási stratégia segít meghatározni azt az árat, ahol maximalizálható a profit. Az ár kialakításakor a projektgazdának számos szempontot kell figyelembe vennie: gyártási és elosztási költségek, versenytársak ajánlatai, piaci pozicionálás. A termék/szolgáltatás, piaci pozíció és marketing mellett az ár kiemelkedő hatással van a projektek sikerességére.

A képzés célja, hogy növelje a résztvevők tudását az árazási stratégia témakörében, valamint tegyen egy lépést a saját árazási stratégiájának kialakításában.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést ajánljuk mindenkinek, akit érdekel a téma és nyitott arra, hogy olyan eszközöket, technikákat ismerjen, melyekkel optimális árazást tud kialakítani.

 

A képzés tartalma:

  • Az árazási stratégia három fő vezérelve;
  • Árazási módok és stratégiák;
  • Tudnivalók az árazási stratégia kialakításához;
  • Hogyan tárgyaljunk az árról;
  • Saját árazási stratégia kialakítása.

 

Előadó: Süvöltős László

Süvöltős László marketing- és üzletfejlesztési szakember. Kiemelt területe az üzleti modell kialakítás meglévő KKV- és startup vállalkozások részére, ezen belül is az árazási modellek kialakítása és bevételmaximalizálás. László a Startup Campus Inkubátor Zrt. startup inkubátor korábbi operatív vezetője és befektetési menedzsere. Munkája során részt vett az inkubátor 18 céltársaságból álló portfóliójának felépítésében, amelybe összesen, follow on befektetésekkel együttesen 1 200 000 000 Ft feletti kockázati tőkét vontak be. Korábbi igazgatósági tagja az Insimu Patient egészségügyi startupnak, amely 2018-ban a CESA (Central European Startup Awards) díjat nyert, melyről a Forbes is beszámolt. A Vállalkozz Magyarország! program oktatója, mely során eddig 150+ vállalkozás elindulását támogatta. Lelkes közösségépítő és kétgyermekes családapa, az ország egyetlen TV-s üzleti talkshow-jának, a debreceni Business & Beer Talkshow-nak az alapítója és a Startup Hét Debrecen társalapítója, amelyről rendszeresen beszámol a lokális sajtó is.

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de startup regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkon startupként, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve hozd magaddal a képzésre!

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2019. november 13.
Időpont:
17:30 - 20:30
Esemény kategória:
-
Helyszín:
7600 Pécs, Rákóczi út 80
PTE KTK Hatchery
Rákóczi út
Pécs 7600
+ Google Térkép