Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Online marketing

2021. március 08. / 16:00 - 17:30

Elolvastál már száz oldalnyi cikket, blogot, tudományos írást az innovatív vállalkozások elindításáról és fejlesztéséről, de még mindig nem tisztult ki a kép?

Akkor itt a helyed!

Az INPUT Program és a Simonyi BEDC februárban induló gyakorlatorientált workshopjain a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod! A február 22-én induló tréningsorozatnak a Simonyi BEDC ad otthont, azonban nem csak egyetemisták jelentkezését várjuk!
A képzések tematikáját és a kapcsolódó tudásanyagot a PwC szakmai támogatásával alakítottuk ki, és olyan tapasztalt szakemberek adják elő, akik hazai és nemzetközi trendeket, példákat is beépítenek a tréninganyagba.

Az ingyenes, interaktív online workshopokra hétfőn 16:00 – 17:30-ig kerül sor. A képzések nem épülnek szorosan egymásra, így akár csak egy-egy témára is tudtok jelentkezni.

 

Március 8. Online marketing

Az online marketing napjaink meghatározó piacbefolyásoló tevékenysége. Célja megtartani és növelni a vásárlói bázist; valamint további eladást generálni. A digitális marketing eszközök helyes használatával könnyen alkalmazkodhatunk a megváltozott vásárlói szokásokhoz, általuk hatékonyan érhetjük el a célcsoportot és tarthatjuk fent hosszútávon a kommunikációt.

A képzés célja, hogy a résztvevők megtanulják az online marketing kialakításának lépéseit, megismerjék a rendelkezésre álló eszközökben rejlő lehetőségeket.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést ajánljuk azoknak, akik szeretnék megismerni az online marketing eszközeit és hatékonyan elérni vásárlói közönségüket.

 

A képzés tartalom:

 • Az online marketing mibenléte és előnyei;
 • Az online marketing felépítésének lépései;
 • Tervezés és stratégiai előkészítés;
 • Weblapok, mobilapplikációk, közösségi média applikációk, eszközök, videók, landing pagek, UX;
 • Online reklámok, bannerek és egyéb megoldások, keresőoptimalizáció, közösségi média kampányok;
 • Már meglevő vásárlók megtartása;
 • Adatelemzés, konverzió optimalizálás.

 

Előadó: Papp Gábor 

Papp Gábor

Online marketing és SEO szakember. Szakterülete a keresőoptimalizálás, a Growth Hacking és az üzleti modellek. Ügyfelei között van több hazai és külföldi multinacionális vállalat, technológiai cégek, de dolgozik együtt New York Times Bestseller íróval is. A The Pitch (thepitch.hu) alapítója és ügyvezetője.

 

Részvételi feltételek:

 • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálj a honlapunkra startupként.
 •  Az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
 • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a kuczko.aniko@neum.hu e-mail címre, vagy tölts fel a honlapunkra az alábbi módon:
 1. A www.inputprogram.com oldalon a bejelentkezés menüben add meg az egyéni fiókod adatait, amivel regisztráltál.
 2. Kattints a Bejelentkezésre
 3. Az adatlapodba jutsz, ahol a postaláda menüpontban lehetőséged van fájl feltöltésre.

Amennyiben a fent leírtakat teljesíted, a képzés napján a regisztrációkor megadott e-mail címedre fogjuk kiküldeni az online előadás linkjét.

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2021. március 08.
Időpont:
16:00 - 17:30
Esemény kategória:
-
Helyszín:

MS TEAMS