Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Pénzügyi és befektetési alapismeretek

2021. április 20. / 17:00 - 20:00

A mosonmagyaróvári Mezőgazdasági- és Élelmiszertudományi Kar (Széchenyi Egyetem) és az INPUT program közös online képzéssorozata abban segíti a résztvevő hallgatókat, hogy fejlesszék a vállalkozói kompetenciáikat és kidolgozzák saját innovatív projektjüket, vállalkozási ötletüket.

A tematikák és a képzések tudásanyaga a PWC munkatársainak szakmai támogatásával került kialakításra.

A képzések nem épülnek szorosan egymásra, ezért akár egy-egy témára is érdemes becsatlakozni.

 

A sorozat további részei:

2021. április 20. 17:00 – Pénzügyi és befektetési alapok – Sziller Olivér (MyConcept)

2021. április 27. 17:00 – Konfliktuskezelés – Svéda Dóra (Coachingcentrum)

2021. május 5. 17:00 – Üzleti tervezés – Süvöltős László

A három órás események online, a Zoom platformon kerülnek megtartásra.

 

Pénzügyi és befektetési alapok – április 20. 

Ha vállalkozásunk van, mindig tisztában kell lennünk a pénzügyi lehetőségeinkkel, aktuális helyzetünkkel és az elérhető forrásokkal is. A képzés során a következő kérdésekre kaphatnak választ a résztvevők: Hogyan mérhető egy vállalkozás működése pénzügyi szempontból? Hogyan értelmezzük az eredménykimutatást, a mérleget, vagy a cashflowt? Milyen kritériumokat támasztanak általánosságban és a Magyarországon elérhető befektetések?

 

A képzés célja, hogy betekintést nyújtson a résztvevőknek a pénzügyek területére, alapismereteket biztosít a finanszírozás és a befektetési döntések területén.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést mindenkinek ajánljuk, akit érdekel a téma, rendelkezik pénzügyi ismeretekkel és szeretné megérteni a startupok pénzügyi struktúráját, megismerni gyakorlati példákat és módszereket, vagy befektető bevonását tervezik.

 

 

A képzés tartalma:

  • Pénzügyek;
  • Befektetések és típusai, hazai rendszerek;
  • Legjelentősebb befektetési alapok, aktualitások;
  • Üzleti terv;
  • Áttekinthető dokumentációs rendszer.

 

Előadó: Sziller Olivér

Sziller Olivér a Commerzbank Zrt. nagyvállalati igazgatói székét hagyta ott 11 sikeres év után, hogy saját vállalkozásba kezdjen, így  7 évvel ezelőtt MyConcept néven megalapította  üzleti tervezéssel és válallatfinanszírozással foglalkozó cégét, amely mára az egyik legnagyobb hazai üzleti tervező szeplő lett. Diplomáit a BGE pénzügy és pénzintézet szakán, majd a Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás mesterszakán szerezte. Saját cége mellett modulvezető és oktató az IBS Nemzetközi Főiskolán, rendszeres előadó a Corvinus Egyetemen, de számos inkubátornál, akcelerátornál, illetve kockázati tőkebefektető társaságnál mentorként is tevékenykedik.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkra startupként, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és töltsd ki az adataiddal! A kitöltött nyilatkozatot küldd el Sury Dalma startup koordinátornak a sury.dalma@neum.hu e-mail címre, vagy töltsd fel a holnapunkon az alábbi módon: 1)  A www.inputprogram.com oldalon a bejelentkezés menüben add meg az egyéni fiókod adatait, amivel regisztráltál. 2) Kattints a Bejelentkezésre 3) Az adatlapodba jutsz, ahol a postaláda menüpontban lehetőséged van fájl feltöltésre.
  •   Az eredeti nyilatkozatot kérjük, hogy add postára az alábbi címre: Neumann Nonprofit Közhasznú Kft, 1092 Budapest, Ráday utca 51. 

 

Amennyiben a fent leírtakat teljesíted, a képzés napján a regisztrációkor megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni az online előadás linkjét, ezért fontos, hogy regisztrációdkor olyan e-mail címet adj meg, amit napi szinten használsz!

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2021. április 20.
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:

ZOOM