Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

3+1 lépés a sikeres startupig IV. – Pécs

2018.06.21. / 17:00 - 20:00

3+1 lépés a startupod beindításához címmel olyan rendezvénysorozatot indítottunk a SmartWare.tech-kel, amely használható tudásanyagot és gyakorlati tanácsokat ad az ötletgazdák számára ahhoz, hogy elinduljanak a sikeres startupokká válás útján.
Havonta egyszer, alkalmanként három órában hallgathattok célzott előadásokat nagy tapasztalattal rendelkező szakemberektől az ötletgenerálástól egészen a prototípus, vagy MVP elkészítésének módjaiig, illetve segítséget nyújtunk a terméked eladásához is egy pitch tréning keretein belül. És ha már megtanultál pitchelni, gyakorlatban is bemutathatod az üzletfejlesztési csapatunk, illetve akár potenciális befektetők előtt is, hogy mire vagy képes! Az előadásokon kívül e-learning anyagokkal, elvégzendő feladatokkal és a startup koordinátorunk, Kuczkó Anikó személyes tanácsadásával segítjük a fejlődésed.

Kinek szól?

Korosztály nélkül minden, az IKT szektorban innovatív lehetőséget magában hordozó induló, vagy már a kezdeti lépéseket megtévő ötletgazdáknak és vállalkozásoknak. De akkor is jelentkezhetsz, ha még nincs saját ötleted, de szívesen belefognál valami újba, ha szeretnél többet megtudni a startupok világáról, ha szeretnéd tudni, hogyan kell elkezdeni egy új üzletet!

Ha kihagytad az előző alkalmat, akkor is jöhetsz! A honlapon történő regisztráció után hozzáférhetsz az e-learning anyagokhoz előadások anyagaiból, így fel tudsz zárkózni a csoporthoz.

Helyszín:
Új Nemzedék Közösségi Tér
Pécs, Szent István tér 17.

A negyedik alkalom témái:
Rapid prototyping/pretotyping
Prototípus, MVP

Előadó: Varga Balázs – SmartWare.tech

További részletek hamarosan!

Részletek

Dátum:
2018.06.21.
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://3plusz1-pecs.ticketninja.io/

Helyszín