Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

3+1 lépés a sikeres startupig III. – Pécs

2018.05.17. / 17:00 - 20:00

3+1 lépés a startupod beindításához címmel olyan rendezvénysorozatot indítunk, amely használható tudásanyagot és gyakorlati tanácsokat ad az ötletgazdák számára ahhoz, hogy elinduljanak a sikeres startupokká válás útján.
Havonta egyszer, alkalmanként három órában hallgathattok célzott előadásokat nagy tapasztalattal rendelkező szakemberektől az ötletgenerálástól egészen a prototípus, vagy MVP elkészítésének módjaiig, illetve segítséget nyújtunk a terméked eladásához is egy pitch tréning keretein belül. És ha már megtanultál pitchelni, gyakorlatban is bemutathatod az üzletfejlesztési csapatunk, illetve akár potenciális befektetők előtt is, hogy mire vagy képes! Az előadásokon kívül e-learning anyagokkal, elvégzendő feladatokkal és a startup koordinátorunk, Kuczkó Anikó személyes tanácsadásával segítjük a fejlődésed.

Kinek szól?

Korosztály nélkül minden, az IKT szektorban innovatív lehetőséget magában hordozó induló, vagy már a kezdeti lépéseket megtévő ötletgazdáknak és vállalkozásoknak. De akkor is jelentkezhetsz, ha még nincs saját ötleted, de szívesen belefognál valami újba, ha szeretnél többet megtudni a startupok világáról, ha szeretnéd tudni, hogyan kell elkezdeni egy új üzletet!

Ha kihagytad az első két alkalmat, akkor is jöhetsz! A honlapon történő regisztráció után hozzáférhetsz az e-learning anyagokhoz az első két előadás anyagából, így fel tudsz zárkózni a csoporthoz.

Helyszín:
Új Nemzedék Közösségi Tér
Pécs, Szent István tér 17.

A harmadik alkalom témái:
Team workManagement, Leadership, skills and roles
Startup business kultúra

Előadó:Felkérés alatt

A negyedik alkalom 2018. június 21-én lesz. Témái:
Rapid prototyping/pretotyping
Prototípus, MVP

Előadó: SmartWare.tech

További részletek hamarosan!

Részletek

Dátum:
2018.05.17.
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://3plusz1-pecs.ticketninja.io/

Helyszín