Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

3+1 lépés a sikeres startupig II. – Szeged

2018.04.18. / 17:00 - 20:00

3+1 lépés a startupod beindításához címmel olyan ingyenes rendezvénysorozatot indítunk, amely használható tudásanyagot és gyakorlati tanácsokat ad az ötletgazdák számára ahhoz, hogy elinduljanak a sikeres startupokká válás útján.

Havonta egyszer, alkalmanként három órában hallgathattok célzott előadásokat nagy tapasztalattal rendelkező szakemberektől az ötletgenerálástól egészen a prototípus, vagy MVP elkészítésének módjaiig, illetve segítséget nyújtunk a terméked eladásához is egy pitch tréning keretein belül. És ha már megtanultál pitchelni, gyakorlatban is bemutathatod az üzletfejlesztési csapatunk, illetve akár potenciális befektetők előtt is, hogy mire vagy képes! Az előadásokon kívül e-learning anyagokkal, elvégzendő feladatokkal és a startup koordinátorunk személyes tanácsadásával segítjük a fejlődésed.

Kinek szól?

Korosztály nélkül minden, az IKT szektorban innovatív lehetőséget magában hordozó induló, vagy már a kezdeti lépéseket megtévő ötletgazdáknak és vállalkozásoknak. De akkor is jelentkezhetsz, ha még nincs saját ötleted, de szívesen belefognál valami újba, ha szeretnél többet megtudni a startupok világáról, ha szeretnéd tudni, hogyan kell elkezdeni egy új üzletet!

 

A második alkalom témái:

Agilitás bevezető, alapfogalmak, agile manifesto, 5miért
Kanban és SCRUM módszertan, szerepek, dokumentumok
Lean startup / mvp / hipotézis validáció / Lean canvas

Előadó: Kovach Anton

A harmadik alkalom 2018. május 9-én lesz.

Témái:

Brandépítés

Growth Hacking

UX, UI

Előadók:
Nagy Gábor

A negyedik alkalom 2018. május 16-án lesz. 

Témái: Pitch felkészítés és verseny

Részletek

Dátum:
2018.04.18.
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://3plusz1-szeged.ticketninja.io/

Helyszín

Szent-Györgyi Albert Agóra
Kálvária sgt. 23
Szeged, 6722
+ Google Térkép