Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

B2B Sales képzés Szeged

2020. november 23. / 17:00 - 20:00

Sales? Eladás?

Sokan idegenkednek ettől. Mégis, szinte minden vállalkozás növekedése a sikeres sales stratégián és annak megvalósításán múlik.

Az INPUT egy négy alkalmas workshopon biztosítja, hogy gyakorlatias, instant használható sales technikákat tudj elsajátítani.

A workshop sorozat során a egy-egy alkalmat szánunk a B2C (BusinessToCustomer) , a B2B (BusinessToBusiness), és a B2G (BusinessTo Government) területeinek, és az egészre egy workshop teszi fel a koronát, ahol saját Sales stratégiád elkészítésében nyújtunk segítséget.

 

Akár az egyik, akár minndegyik alkalmon részt vehetnek az érdeklődők.

 

Kiknek szól a képzés?

– akiknek van egy startupjuk, és szeretnének a termékük, amit szeretnének eladni

– akik sales területen dolgoznak

– akik szeretnének sales területen dolgozni

-akik nem szeretnének sales területen dolgozni, de muszáj nekik

 

A második alkalmon a B2B sales rejtelmeibe vezetünk be benneteket.

 

Előadó: Egyed Gergő

Egyed Gergő

Középiskolai tanulmányaimat Kecskeméten szereztem, az ország első kereskedelmi és közgazdasági képzését együtt biztosító iskolájában.

A felsőfokú képzettségeim (informatikus mérnök, munkavédelmi szakmérnök, vámügyintéző) közvetve kapcsolódtak az értékesítéshez, kereskedelemhez.

Több mint húsz év értékesítésí tapasztalatot sikerült eddig összegyűjtenem. Ebben volt multinál, kkv-véknál alkalmazotti formában történő értékesítés, és most már a magam uraként teszem mindezt.

Közel nyolc éven keresztül voltam a “pult mögött” és szolgáltam ki az utcáról beeső ügyfeleket. Ezek után a vállalat vonalra váltottam, és több mint 10 éve kizárólag ezzel a területtel foglalkozom. Első sorban szolgáltatás értékesítés a fő profil, de úgy gondolom, hogy a B2B belül akkor is ha csak egy konkrét terméket szeretnél eladni muszáj  valami pluszt tenni mellé, ami kiemel a többiek közül. Ha ebben a formában gondolkodunk, akkor minden értékesítés valamilyen formában szolgáltatássá alakul / alakulhat..

Meg sem próbálom összeszámolni, hogy mekkora számú ügyféltárgyalás van mögöttem.

Az előadáson azt próbálom meg nektek átadni, hogy én mit tanultam ezekből, mik azok a technikák, pontok, amire oda kell figyelni, ahhoz hogy jobb értékesítővé válhass.

 

További alkalmak:

 

November 30.  B2G Sales – előadó: Flórika András

December 7. Sales stratégia workshop – előadó: dr. Galgóczi Gábor

 

Az online képzésekhez a csatlakozási linket e-mailben küldjük ki a regisztráltaknak. Ha regisztráltál, de nem kaptál linket a képzés napjáig, írj e-mailt a polgar.kornelia@neum.hu e-mail címre!

 

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkra startupként, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és töltsd fel a honlapunkon a startup fiókodba való belépést követően az adatlapodnál található Fájl feltöltés opciónál! Az eredeti nyilatkozatot postára is adhatod cím: Neumann Nonprofit Közhasznú Kft, 1027 Budapest, Csalogány út 47-49.,  vagy leadhatod szegedi kollégánknak, Karmann Rolandnak.

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2020. november 23.
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény kategória:
-