Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Konfliktuskezelés képzés - Eger

2020. augusztus 27. / 09:00 - 13:00
Eger

Az INPUT Program és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közös augusztusi képzésén  a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod!

Életünk legtöbb területe, ahol más emberekkel dolgozunk együtt konfliktusokkal tarkított. A különböző nézőpontok, értékrendek, érvelések mind-mind táptalajként szolgálhatnak egy konfliktus kialakulásához. Ez teljesen normális folyamat, azonban fontos, hogyan kezeljük az ilyen szituációkat. A hatékony konfliktuskezelés révén elérhetjük, hogy ezek a helyzetek ne alacsonyodjanak „kinek van igaza” harcokká, hanem a közös célok mentén, a lehető legjobb megoldás megtalálásával, konstruktívan, tudatosan oldjuk meg őket.

A képzés célja a résztvevők felkészítése a konfliktushelyzetek tudatos felismerésére és hatékony kezelésére, jobb interperszonális kapcsolatok kialakítására.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést ajánljuk mindenkinek, akit érdekel a téma és nyitott arra, hogy olyan eszközöket, technikákat ismerjen meg amelyek által a konfliktusokat azonosítani, tudatosítani, előre mutatóan meg tudja oldani.

 

A képzés tartalma:

  • A konfliktusok típusai;
  • Konfliktuskezelési stílusok;
  • Alapelvek;
  • Konfliktuskezelési stratégiák és eszközök;
  • Gyakori hibák elkerülése, avagy mit ne csináljunk.

 

Előadó: Svéda Dóra

Svéda Dóra

Dóra humán erőforrás szakértői diplomát szerzett a Corvinuson. A Coachingcentrum alapítójaként érdekli az emberekben rejlő potenciál és a tehetség kibontakoztatása, egyaránt dolgozik egyénekkel és csoportokkal is. Tréneri munkájában nagy hangsúlyt fektet a bennünk rejlő kreativitás és innováció kibontakoztatására Szakterülete a tehetség- és karriermenedzsment, változáskezelés, motiválás, nehéz helyzetek kezelése a szervezetekben, kezdő vállalkozások fejlesztése, női karriermenedzsment.

 

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkra startupként, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és töltsd fel a honlapunkon a startup fiókodba való belépést követően az adatlapodnál található Fájl feltöltés opciónál! Az eredeti nyilatkozatot postára is adhatod cím: Neumann Nonprofit Közhasznú Kft, 1027 Budapest, Csalogány út 47-49.,  vagy leadhatod a képzés napján a helyszínen lévő kollégánknak.

 

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2020. augusztus 27.
Időpont:
09:00 - 13:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:
3300 Eger, Faiskola utca 15
Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Faiskola utca
Eger 3300
+ Google Térkép