Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Start Me Up ötletverseny

2018.11.28. / 09:30 - 2018.11.29. / 19:00

Van egy ötleted, amivel valós üzleti fájdalomra adnál megoldást? Vagy a haverokkal azon agyaltok, hogyan tudnátok egy menő és formabontó vállalkozást csinálni? Vagy úgy érzed, hogy minden felmerülő problémára, van egy jó megoldásod? Akkor ezt figyeld:

Gyere el november 28-29-én a Start ME Up! Ötletversenyre, amelyet a Bay Zoltán Kutatóintézet, a BNL Start Inkubátorház, az INPUT Program és a Miskolci Egyetem hoztak össze.

Jó, de mégis mi ez?

A Start ME Up! egy kétnapos esemény. Az első nap felkészítünk, hogyan is érdemes egy ötletnek nekifogni, megtervezni, összerakni…ja, és eladni akár vevőknek, akár befektetőknek. Mindebben vezető magyar cégek képviselői, üzleti befektetők, marketing guruk lesznek segítségedre. A nap végére a pitchelést is átvesszük. Vagyis, rengeteg olyan dologról fogsz hallani, ami segít abban, hogy a másnapi ötletversenyen helytállj hogyan add el az ötleted és hogyan vidd sikerre a majdani vállalkozásod.

A második nap egy ötletverseny, ahol csapatban, egy “üzleti kihívásra” kell megvalósítható, piacképes megoldást kidolgoznotok, egy szakmai mentor segítségével. A kidolgozott ötletet pedig a nap végén egy zsűri előtt kell pitchelnetek. Az első három helyezett értékes ajándékokban részesül!

A versenyre jöhetsz saját ötlettel és a saját csapatoddal. Jöhetsz a saját ötleteddel egyedül, és mi segítünk egy ütős csapatot találni melléd. Jöhetsz ötlet nélkül, de csapattal, ez esetben kedvetekre válogathattok miskolci cégek által kiírt ‘üzleti kihívások’ közül, amiket már regisztrációkor közzé is fogunk tenni. És persze jöhetsz ötlet és csapat nélkül is. Ne félj, ezt is megoldjuk!

Jelentkezz, és inspirálódj a miskolci cégek által kiírt üzleti kihívásokból a www.startmeup.hu oldalon és, hozz ezekre megoldást a versenyre!

Én is jelentkezhetek?

Persze! Lehetsz fiú, lány; egyetemista, vállalkozó, alkalmazott, várunk szeretettel! Mindegy milyen szuperképességed van, bármilyen szaktudással, bármilyen területről számítunk rád, amiről azt gondolod, hogy jobb lesz tőle a világ, vagy pénzt lehetne vele csinálni!

Milyen díjakra lehet számítani?

Azon túl, hogy értékes tudásra és kapcsolatokra tehetsz szert, minden jelentkező kap egy kis meglepetés csomagot, az első három helyezett pedig igazán értékes díjakra számíthat. A további részletekért kövessétek az eseményünket a Facebookon!

 

Részletek

Kezdés:
2018.11.28. / 09:30
Vége:
2018.11.29. / 19:00
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
www.startmeup.hu

Szervező

BNL Start Inkubátorház
Honlap:
http://bnlstart.com/

Helyszín

Miskolci Egyetem BNL Start Inkubátorház
Egyetemváros, C2. épület
Miskolc, 3515
+ Google Térkép
Honlap:
http://www.uni-miskolc.hu/