Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

3+1 lépés a sikeres startupig IV. – Veszprém

2018.06.27. / 17:00 - 20:00

Workshop -Így mutasd be az üzleti ötleted 1/5/15 percben.

Mindannyian küzdünk azzal, hogyan mondjuk el másoknak az új ötleteinket vagy hogyan mutassuk be a vállalkozásunkat. Mi töviről hegyire ismerjük az összes részletet, de ha csak 5 percünk van előadni, akkor mire fókuszáljunk? Egyáltalán, hogyan legyek meggyőző és magabiztos? A programsorozat utolsó veszprémi workshopjára ezekkel a kérdésekkel fogsz érkezni, de 3 saját, megírt és érthető bemutatkozóval fogsz távozni.

A workshopot vezeti: Pusztai Ádám

A rendezvénysorozatról:

3+1 lépés a startupod beindításához címmel olyan rendezvénysorozatot indítottunk, amely használható tudásanyagot és gyakorlati tanácsokat ad az ötletgazdák számára ahhoz, hogy elinduljanak a sikeres startupokká válás útján.
Havonta egyszer, alkalmanként három órában hallgathattok célzott előadásokat nagy tapasztalattal rendelkező szakemberektől az ötletgenerálástól egészen a prototípus, vagy MVP elkészítésének módjaiig, illetve segítséget nyújtunk a terméked eladásához is egy pitch tréning keretein belül. És ha már megtanultál pitchelni, gyakorlatban is bemutathatod az üzletfejlesztési csapatunk, illetve akár potenciális befektetők előtt is, hogy mire vagy képes! Az előadásokon kívül e-learning anyagokkal, elvégzendő feladatokkal és a startup koordinátorunk személyes tanácsadásával segítjük a fejlődésed.

Kinek szól?

Korosztály nélkül minden, az IKT szektorban innovatív lehetőséget magában hordozó induló, vagy már a kezdeti lépéseket megtévő ötletgazdáknak és vállalkozásoknak. De akkor is jelentkezhetsz, ha még nincs saját ötleted, de szívesen belefognál valami újba, ha szeretnél többet megtudni a startupok világáról, ha szeretnéd tudni, hogyan kell elkezdeni egy új üzletet!

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Részletek

Dátum:
2018.06.27.
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://3plusz1-veszprem.ticketninja.io/

Szervező

INPUT Program
Telefon:
00 36 70 669 5689
E-mail:
info@inputprogram.com
Honlap:
http://inputprogram.com/

Helyszín

Új Nemzedék Közösségi Tér – Veszprém
Budapesti út 23-25.
Veszprém, Veszprém 8200 Magyarország
+ Google Térkép