Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

3+1 lépés a sikeres startupig IV. – Szeged

2018.05.17. / 09:00 - 19:00

3+1 lépés a startupod beindításához címmel olyan rendezvénysorozatot indítunk, amely használható tudásanyagot és gyakorlati tanácsokat ad az ötletgazdák számára ahhoz, hogy elinduljanak a sikeres startupokká válás útján.

Havonta egyszer, alkalmanként három órában hallgathattok célzott előadásokat nagy tapasztalattal rendelkező szakemberektől az ötletgenerálástól egészen a prototípus, vagy MVP elkészítésének módjaiig, illetve segítséget nyújtunk a terméked eladásához is egy pitch tréning keretein belül. És ha már megtanultál pitchelni, gyakorlatban is bemutathatod az üzletfejlesztési csapatunk, illetve akár potenciális befektetők előtt is, hogy mire vagy képes! Az előadásokon kívül e-learning anyagokkal, elvégzendő feladatokkal és a startup koordinátorunk személyes tanácsadásával segítjük a fejlődésed.

Kinek szól?

Korosztály nélkül minden, az IKT szektorban innovatív lehetőséget magában hordozó induló, vagy már a kezdeti lépéseket megtévő ötletgazdáknak és vállalkozásoknak. De akkor is jelentkezhetsz, ha még nincs saját ötleted, de szívesen belefognál valami újba, ha szeretnél többet megtudni a startupok világáról, ha szeretnéd tudni, hogyan kell elkezdeni egy új üzletet!

 

A negyedik alkalom témái:

Pitch felkészítés és verseny – az Idea Challenge ötletverseny részeként kerül megtartásra. További részletek: https://ideachallenge.ticketninja.io/

Részletek

Dátum:
2018.05.17.
Időpont:
09:00 - 19:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://3plusz1-szeged.ticketninja.io/

Helyszín

SZTE Tanulmányi és Információs Központ
Ady tér 5.
Szeged, Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://www.facebook.com/pages/SZTE-Tanulmnyi-s-Informcis-Kzpont/678869358984313