Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

3+1 lépés a sikeres startupig III. – Szeged

2018.05.09. / 17:00 - 20:00

3+1 lépés a startupod beindításához címmel olyan ingyenes rendezvénysorozatot indítunk, amely használható tudásanyagot és gyakorlati tanácsokat ad az ötletgazdák számára ahhoz, hogy elinduljanak a sikeres startupokká válás útján.

Havonta egyszer, alkalmanként három órában hallgathattok célzott előadásokat nagy tapasztalattal rendelkező szakemberektől az ötletgenerálástól egészen a prototípus, vagy MVP elkészítésének módjaiig, illetve segítséget nyújtunk a terméked eladásához is egy pitch tréning keretein belül. És ha már megtanultál pitchelni, gyakorlatban is bemutathatod az üzletfejlesztési csapatunk, illetve akár potenciális befektetők előtt is, hogy mire vagy képes! Az előadásokon kívül e-learning anyagokkal, elvégzendő feladatokkal és a startup koordinátorunk személyes tanácsadásával segítjük a fejlődésed.

Kinek szól?

Korosztály nélkül minden, az IKT szektorban innovatív lehetőséget magában hordozó induló, vagy már a kezdeti lépéseket megtévő ötletgazdáknak és vállalkozásoknak. De akkor is jelentkezhetsz, ha még nincs saját ötleted, de szívesen belefognál valami újba, ha szeretnél többet megtudni a startupok világáról, ha szeretnéd tudni, hogyan kell elkezdeni egy új üzletet!

A harmadik alkalom témái:

Brandépítés – Előadó: Nagy Gábor

Growth Hacking – Előadó: Nagy Gábor

UX, UI – Előadó felkérés alatt

A negyedik alkalom 2018. május 16-án lesz. 

Témái: Pitch felkészítés és verseny

Részletek

Dátum:
2018.05.09.
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://3plusz1-szeged.ticketninja.io/

Helyszín