Ahogy ígértük, idén is lesz ELA – ezúttal külföldön!

2020. március 10.

Úgy érzed nem a 9.00-17.00 munkahely az álmod? A saját utadat járnád?  Régóta érdeklődsz a startupok világa iránt? Megtanulnád az alapokat?  Tedd meg az első lépést, és vegyél részt egy szuper nemzetközi képzésen, ahol egy sikeres amerikai sorozatvállalkozó mentorálása mellett tanulhatod meg a vállalkozás indítás titkait! Érdekel? Akkor irány az ELA!

Bizonyára te is feltetted már a kérdést magadban, hogy miként indulhattak el a sikeres startupok? Mik lehettek az első lépéseik, és miként tudtak már a kezdeti időszakban befektetőt találni az ötletükhöz? Van egy jó hírünk a számodra! Ismerünk valakit, aki ezekre a kérdésre kisujjból tudja a választ! Nincs más dolgod, mint regisztrálni az oldalunkon, és részt venni az idei ELÁ-n 😊

Az INPUT Program és az ELA harmadik éve ötvözi sikeresen az amerikai megoldásorientált és a magyar kreatív gondolkodás előnyeit, miközben a résztvevő fiatalok között életre szóló barátságok és szakmai kapcsolatok alakulnak ki. Idén még magasabbra tesszük a lécet, ugyanis két nemzetközi esemény valamelyikén, Amerikában (Hamden, Connecticut) vagy Angliában (Birmingham) is kipróbálhatjátok magatokat!

Az Entrepreneur Leadership Academy (ELA) egy olyan egyedülálló egyhetes intenzív képzés, melyen Norman Gray professzor vezetésével olyan módszertant sajátíthatsz el, aminek köszönhetően mindössze 9 lépésben a te ötletedből is piacképes prototípus születhet. És még az önéletrajzodban is jól mutat majd 😉

A program alatt külföldi diákokkal fogtok egy csapatban dolgozni egy általatok kiválasztott ötleten, melynek megvalósításához előadások, tréningek segítenek majd hozzá. Norman Gray, a Quinnipiac-i Egyetem Innovációs és Vállalkozási Központjának vezetője, milliárdos sorozatvállalkozó pedig személyes mentorálással fejleszt titeket.

Munkátok pedig nem lesz eredmény nélküli, hiszen az esemény zárásaként a csapatoddal nemzetközi szakemberekből álló zsűri előtt prezentálhattok majd, akiktől azonnali visszajelzést is kaptok.

Ha még nem győztünk meg teljesen, nézd meg a tavalyi győri ELA eseményről készült videónkat inspirációként! 😉

https://www.youtube.com/watch?v=wxker3jjpSw

Ha megtetszett a program, és úgy érzed ez neked való kihívás, jelentkezz ezen a linken!

 

Miért jelentkezz?

 • Egyedülálló nemzetközi tapasztalatot és kapcsolatrendszert építhetsz ki
 • Nemzetközi környezetben inspirálódhatsz
 • Megismered Norman Gray 9 lépésből álló módszerét
 • Külföldi tapasztalatot szerzel, amit itthon hasznosíthatsz
 • Ha van már ötleted lehetőséged nyílik nemzetközi térben is megosztani

Mit biztosít az INPUT Program?

 • Kiutazást
 • A programon való részvételt, valamint szállást és étkezést a program teljes időtartama alatt.
 • vízum

Határidők:

 • Jelentkezési határidő: 2020. március 23.
 • Második körös szűrés: 2020. március 24-31.
 • A végső döntést az amerikai partner hozza meg, várhatóan április közepéig

Tudnivalók:

 • Az amerikai program július 26-tól – augusztus 1-ig tart
 • Az angliai program augusztus 2-tól – augusztus 9-ig tart

A jelentkezés két lépésben, minden esetben angol nyelven zajlik. Első körben a kitöltött űrlapot várjuk, majd ezt követően egy szóbeli interjún kell részt venned.

Ne feledd, hogy a képzés angol nyelven történik!