Startup világpiaci körkép – Anglia

2020. június 17.

Újabb országból jelentkezünk és mutatjuk be számotokra, hogy miként érinti a világ startupjait a koronavírus okozta pandémia. Ezúttal Slava Baranovskiy, a londoni Eligent Club alapítója vezet be az általa legjobbnak ítélt stratégiák mögé.

Slava neve már ismerősen cseng a hazai startupok fülében, ugyanis többször járt már Magyarországon, ahol többek között előadást tartott, vagy éppen mentorált. Legutóbbi látogatásán pedig annyira megtetszett neki néhány startup, hogy azonnal helyett biztosított számukra az Eligent Club akcelerátor programban.

Több mint 12 éves tapasztalattal háta mögött kiemelkedő szakértőnek számít a tech-startupok világában: magabiztosan mozog a különböző iparágakra jellemző innovációs megoldások terén, és naprakész információkkal rendelkezik a nemzetközi trendek alakulásáról.

Erre a tudásra alapozva 2019 januárjában megalapította az Eligent Clubot, egy egyedülálló közösséget, mely közös platformot biztosít a legígéretesebb tech vállalkozóknak Londonban.

Sikerét száznál is több eredményes startup igazolja, legyen szó banki, kereskedelem, divat, tech vagy egészségügyi vállalkozásról. Kreativitását nem csak az üzleti életben, hanem filmes területen is kamatoztatja: 2013-ban ’Fair Future’ című rövidfilmjét beválogatták a cannes-i filmfesztivál listájára.

Tekintsd meg Slava videóját, és tudd meg:

  • mire érdemes hangsúlyt fektetni a pandémia alatt,
  • miért érdemes online működésre átállni, ha befektetéseket szeretnél,
  • miért lesz jobb a piaci helyzet a járvány lecsengése után?

World Market Overview – Slava Baranovskiy, UK

Meet Slava Baranovskiy from the UK, founder of Eligent Club – London. Slava is a creative entrepreneur, startup founder, and film director/producer, with mor…

 

Ha kíváncsi vagy a korábbi epizódokra is, kattints ide!


Megosztás
Kategória