BizDev Marketing és Validációs Sprint – Tájékoztató

Ismerd meg a BizDev Validációs és Marketing Sprintet!

Van már egy innovatív, korszakalkotó ötletetek, összeállt a csapat, talán már kész a terméketek is és szeretnétek minél hamarabb piacra lépni? Nehogy elfelejtsétek validálni az ötletet előtte!

Az ötletvalidáció, a megoldás tesztelése az egyik legfontosabb szakasza a startupotok korai életének. Legyünk realisták. A startupok nagy része megbukik. Nem azért, mert nem tudják megvalósítani a terméket, hanem azért, mert a piacnak nincs rá szüksége, csak erre nem jött rá időben a csapat.

Minél korábban tudod meg, hogy a piacnak valóban mi kell és e szerint alakítod a termékedet, annál nagyobb az esélyed a sikerre. Ezért van szükség a validációra. Mégis ez az a pont, amit a legtöbb induló startup kihagy, vagy felületesen visz végig.

Erre az igényre építettük fel az Ötlet Validáció és Marketing Design Sprintünket.

Miről szól a Sprint?

A Business Development csapatunk szakértőivel fogtok együtt dolgozni, hogy közösen kialakítsátok az ötlet validációs stratégiátokat, átlássátok a piacot, megismerjétek a vevőiteket és felépítsétek saját márkátokat.

A Sprint során biztosítjuk az ötletvalidáció és marketing stratégia építéséhez szükséges tudásanyagot és olyan témákat fogunk érinteni, mint

  • piac és fogyasztó kutatás
  • landing page építés
  • online validáció
  • online marketing és analízis
  • terméktesztelés

#NektekTervezve

Személyre szabott üzletfejlesztési és marketing stratégia tervezési képzést és tanácsadást nyújtunk a Sprintbe jutott csapatoknak.

Jelszavak: Egyéni visszajelzés, hasznos feedback, építő jellegű kritika, személyes konzultáció.

#NoBullshitPolicy

Célunk, hogy hatékonyan, lényegre törően végig vezessünk titeket az ötlet validáción, márkaépítésen, online marketing alapokon és a hozzá kapcsolódó lépéseken. Nem szeretnénk az időtöket pazarolni.

#AmitElvárunk

Szenvedélyt és fejlődni akarást.

Négyhetes intenzív képzésünk magas szintű elköteleződést igényel, természetesen annak érdekében, hogy minél több lépésben tudjunk segíteni. Olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik rá tudják fordítani az idejüket a validációhoz szükséges anyagok megírására és elkészítésére ebben az időszakban.