BizDev Marketing és Validációs Sprint – Július 16

Indul a BizDev Validációs és Marketing Sprint!

Mindent jól csináltok, minden döntést jól hoztok meg, de nem elég alaposan validáltok? Ez nagyon veszélyes, így sajnos az egész álom, az egész vállalkozásotok összedőlhet.

Az ötlet validáció, a megoldás tesztelése a legfontosabb szakasza a startupotok korai életének. Legyünk realisták. A startupok nagy része megbukik. Nem azért, mert nem tudják megvalósítani a terméket, hanem azért, mert a piacnak nincsen arra szüksége. Ezért minél korábban tudod meg, hogy a piacnak valóban mire van szüksége, annál nagyobb az esélyed a sikerre. Ezért van szükség a validációra. Mégis ez az a pont, amit a legtöbb induló startup kihagy, vagy felületesen visz végig. Erre az igényre építettük fel az Ötlet Validáció és Marketing Design Sprintünket.

Ha érdekel, keresd a területi koordinátorodat,
vagy küldj egy emailt a bizdev@neum.hu-ra,
és tájékoztatni fogunk a következő Sprint indulásáról.

A Sprint során biztosítjuk az ötlet validáció és marketing stratégia építéséhez szükséges tudásanyagot és olyan témákat fogunk érinteni, mint a landing page építés, online validáció, online marketing, analytics, termék tesztelés, piac és fogyasztó kutatás.

A Business Development csapatunk szakértőivel fogtok együtt dolgozni, hogy közösen kialakítsátok az ötlet validációs stratégiátokat, átlássátok a piacot, megismerjétek a vevőiteket és felépítsétek saját márkátokat.

A Sprint két hetes időtartama alatt 5 darab 1-2 órás konzultációs alkalom során fogunk átmenni veletek a tudásanyagon, és átbeszéljük a kiadott feladatokat. A célunk, hogy személyre és ötletre szabott visszajelzést adjunk a megoldott feladatok alapján, és segítsünk a következő szintre jutni.

A konzultáció megbeszélés alapján történhet Skypon illetve személyesen a budapesti irodánkban.

#NoNonsensePolicy

Célunk, hogy hatékonyan, lényegre törően végigvezessünk titeket az ötlet validáción, márkaépítésen, online marketing alapokon és a hozzá kapcsolódó lépéseken. Nem szeretnénk az időtöket pazarolni.  #NoBullshitPolicy

#NektekTervezve

Személyre szabott üzletfejlesztési és marketing stratégia tervezési képzést és tanácsadást nyújtunk a Sprintbe jutott csapatoknak. Jelszavak: Egyéni visszajelzés, hasznos feedback, építő jellegű kritika, személyes konzultáció.

#AmitElvárunk

Szenvedélyt, fejlődni akarást és két hetes elköteleződést.

Csak kemény munkával lehet nagy eredményeket elérni!

Mi is keményen fogunk dolgozni és ugyanezt várjuk el Tőled is.