Kontrolling tanácsadás

Nehézségeid vannak az üzleti tervvel, nem tudod, hogyan fogj hozzá, vagy szeretnéd tudni, jó úton jársz-e? A vállalkozásod kontrollingjában lenne szükséged segítségre?

Jelentkezz konzultációra, tedd fel kérdéseidet és kifejezetten a Te cégedre specializáltan kaphatsz segítséget az INPUT program keretében!

Ha a vállalkozásoddal kapcsolatos konkrét kérdéseidre szeretnél választ kapni, jelentkezz online felületünkön!

MIÉRT JELENTKEZZ?

  • Hatékonyabbá teheted vállalkozásod működését.
  • Segítséget kaphatsz a befektetési folyamathoz.
  • Ingyenesen kaphatsz olyan tanácsadást, amiért a piacon borsos árat kérnek.
  • Személyre szabott találkozók keretében konkrét kérdéseidre kaphatsz választ.
  • Már a kiválasztási folyamat során is hasznos visszajelzést kaphatsz az INPUT-tól.

MIT BIZTOSÍT AZ INPUT PROGRAM?

Személyes vagy skype-on történő konzultációt, ahol tapasztalt szakemberek segítenek megtalálni a tökéletes megoldást.

A KONZULTÁCIÓRÓL:

A vállalkozások jelentős része nem készít üzleti tervet. Részben, mert nem tudja, hogyan fogjon hozzá, részben, mert nem érzi szükségesnek. Eljöhet azonban a pillanat, amikor befektetőt szeretnének bevonni és ehhez számot kell adni a célokról és eredményekről. De hogyan? A hagyományos beszámoló struktúra, vagy a főkönyvi kivonat nem elegendő erre.

Az üzleti terv azonban nem csak erre jó. Segít a fókusz megtalálásában, és folyamatosan felhívja a figyelmet, mely területeken működik jól a vállalkozásunk, és melyeken kevésbé.

A vállalkozás gazdasági adatainak halmaza az elsődleges információs felület a tevékenység sikerének méréséhez, és itt jelentkeznek először azok a hatások, igények vagy következmények, melyekre a vállalkozásnak reagálni kell. Olyan, mint egy kommunikációs eszköz. Az adatok értelmezésénél világos és mindenekelőtt releváns információkra van szükség ahhoz, hogy a vállalkozás a lehető leggyorsabban érzékelje azokat a pontokat, jelenségeket, melyek azonnali vagy gyors beavatkozást igényelnek. Ez hívják kontrollingnak.

A konzultáció során a saját vállalkozásod irányításához, a kontrolling kialakításához, és a tervezéshez kaphatsz hasznos, és személyre szabott tanácsokat.

KÉRDÉSED MERÜLT FEL?

Írj nekünk a toth.judit@neum.hu e-mail címre és mindenben segítünk!

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

Kattints a jelentkezem mezőre itt az oldalon, töltsd ki az űrlapot és vegyél részt a kiválasztási folyamaton*

*: a szolgáltatási igénybevétele ingyenes, azonban céges nyilatkozat meglétéhez kötött. A céges nyilatkozatunkat itt találod. Ha még nincsen ilyen nyilatkozatod, keress minket a toth.judit@neum.hu e-mail címen és segítünk!

MILYEN VÁLLALKOZÁSOKAT VÁRUNK?

Olyan vállalkozások jelentkezését várjuk, aki már rendelkeznek üzleti tevékenységgel, és gazdasági folyamataikat szeretnék javítani, befektető bevonását tervezik, vagy szeretnének növekedni, és ehhez átgondoltabb működést kialakítani.

HATÁRIDŐK:

A konzultáció folyamatosan elérhető. Jelentkezz és egyeztetünk egy számodra is megfelelő időpontot.

TUDNIVALÓK:

A konzultációra való jelentkezés során a vállalkozás rövid bemutatását kérjük, valamint a probléma, a kérdések és a célok konkrét megfogalmazását.

Jelentkezz most!

Várjuk regisztrációdat a kontrolling tanácsadásra