BizDev Design Thinking Sprint – Tájékoztató

Ismerd meg a BizDev Design Thinking Sprintet!

Ismerd meg a Design Thinking Sprintet!

Szívesen belevágnál a startupperkedésbe, de még nincs ötleted vagy csak kezdetleges és szeretnéd tovább gondolni? Akár már van egy kész terméketek, de nem találjátok a product-market-fitet?

A Sprint során elsajátítható Design Thinking módszer folyamatos visszajelzések beépítésével iteratív módon segít egy olyan megoldás kialakításában, amire a vevőidnek valóban szüksége van.

Miről szól a Sprint?

A Design Thinking Sprintünk során egy strukturált, keretbe foglalt, kézzel fogható módszert mutatunk meg Nektek, mely 5 lépésben segít abban, hogy lehet egy ötletet végig gondolni, validálni és valós termékké alakítani. Tulajdonképpen egyfajta mindset kialakításában próbáluk segíteni Nektek, melyet a jövőben felmerülő problémák esetén is bármikor tudtok alkalmazni.

A PwC üzletfejlesztési szakértőivel fogtok együtt dolgozni, hogy közösen életre keltsetek egy ötletet vagy megoldjatok bármilyen jellegű problémát.

 

#NektekTervezve

Személyre szabott ötletelési és üzletfejlesztési képzést és tanácsadást nyújtunk a Sprintbe jutott csapatoknak.

Jelszavak: Egyéni visszajelzés, hasznos feedback, építő jellegű kritika, személyes konzultáció.

#NoBullshitPolicy

Célunk, hogy hatékonyan, lényegre törően végig vezessünk titeket az ötlet validáción, márkaépítésen, online marketing alapokon és a hozzá kapcsolódó lépéseken. Nem szeretnénk az időtöket pazarolni.

#AmitElvárunk

Szenvedélyt és fejlődni akarást.

Négyhetes intenzív képzésünk magas szintű elköteleződést igényel, természetesen annak érdekében, hogy minél több lépésben tudjunk segíteni. Olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik rá tudják fordítani az idejüket a validációhoz szükséges anyagok megírására és elkészítésére ebben az időszakban.