BizDev Befektetési Sprint – Tájékoztató

Ismerd meg a BizDev Befektetési és Pitch Sprintet!

Ismerd meg a BizDev Befektetési és Pitch Sprintet!

Minden startup célja az alapító víziója alapján, hogy egy értéket teremtő vállalattá váljon. Ehhez bizonyos esetekben tőkére, más esetekben ismertségre van szükségetek! Hogy ezt elérjétek versenyeken indulhattok, konferenciákon vehettek részt és befektetőket kereshettek.

A piacon és a startupok között is óriási a verseny, így meg kell találnotok, hogy mivel tudtok kitűnni. Csapatunk már több startupot is felkészített befektetői és verseny pitch-ekre, illetve többeket segített tőkéhez jutni. Célunk, hogy segítsünk a csapatodnak felkészülni egy korai fázisú kockázati tőkebefektetés bevonására.

Erre az igényre építettük fel az Befektetési és Pitch Sprintünket.

Egy befektetés bevonása több lépésből épül fel, ehhez egy jól átgondolt stratégiára, valamint különböző, jól strukturált tervekre és dokumentumokra van szükség.

A Business Development csapatunk szakértőivel fogtok együtt dolgozni, hogy közösen kialakítsátok a nyertes pitcheteket, üzleti terveteket. Oda fogunk figyelni arra is, hogy mivel tűnjön ki a Te pitched a többi közül. A Sprint végén szervezünk befektetői találkozót így valós visszajelzést fogtok kapni a munkátokról és az ötletetekről.

Olyan témákkal fogunk foglalkozni az intenzív Sprint során, mint

  • befektetési lehetőségek
  • one pager elkészítése
  • pitch deck építése
  • investor ready business plan írása
  • pénzügyi tervezés

#NektekTervezve

Személyre szabott üzletfejlesztési és marketing stratégia tervezési képzést és tanácsadást nyújtunk a Sprintbe jutott csapatoknak.

Jelszavak: Egyéni visszajelzés, hasznos feedback, építő jellegű kritika, személyes konzultáció.

#NoBullshitPolicy

Célunk, hogy hatékonyan, lényegre törően végig vezessünk titeket az ötlet validáción, márkaépítésen, online marketing alapokon és a hozzá kapcsolódó lépéseken. Nem szeretnénk az időtöket pazarolni.

#AmitElvárunk

Szenvedélyt és fejlődni akarást.

Négyhetes intenzív képzésünk magas szintű elköteleződést igényel, természetesen annak érdekében, hogy minél több lépésben tudjunk segíteni. Olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik rá tudják fordítani az idejüket a validációhoz szükséges anyagok megírására és elkészítésére ebben az időszakban.