BizDev Befektetési és Pitch Sprint – Augusztus 13

Indul a a BizDev Befektetési és Pitch Sprint!

Minden startup célja az alapító víziója alapján, hogy egy értéket teremtő vállalattá váljon. Ehhez bizonyos esetekben tőkére más esetekben ismertségre van szükségetek! Ennél fogva versenyeken fogtok indulni, konferenciákon fogtok részt venni és befektetőkkel fogtok tárgyalni!

A piacon és a startupok között is óriási a verseny, így meg kell találnotok, hogy mivel tudtok kitűnni. Csapatunk már több startupot is felkészített befektetői és verseny pitch-ekre, illetve többeket segített tőkéhez jutni.

A BizDev Team szervezésében hamarosan indul a Befektetési és Pitch Sprint, melynek célja, hogy segítsünk a csapatodnak felkészülni egy korai fázisú kockázati tőkebefektetés bevonására

Jelentkezz most!

A következő Befektetési és Pitch Sprintünk időpontja 2018. augusztus 13-24

A bekerülési feltételeket itt találod!

Jelentkezni itt tudsz!

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 5.

Egy befektetés bevonása több lépésből épül fel, ehhez egy jól átgondolt stratégiára, valamint különböző, jól strukturált tervekre és dokumentumokra van szükség.

Olyan témákkal fogunk foglalkozni az intenzív Sprint során, mint one-pager elkészítése, pitch deck építése, investor ready business plan írása, pénzügyi tervezés és alapvető jogi ismeretek.

A Business Development csapatunk szakértőivel fogtok együtt dolgozni, hogy közösen kialakítsátok a nyertes pitcheteket, üzleti terveteket. Oda fogunk figyelni arra is, hogy mivel tűnjön ki a Te pitched a többi közül. A Sprint végén szervezünk befektetői találkozót így valós visszajelzést fogtok kapni a munkátokról és az ötletetekről.

#NoNonsensePolicy

Célunk, hogy hatékonyan, lényegre törően végig vezessünk titeket a befektetési pitch és az üzleti terv építésén. Nem szeretnénk az időtöket pazarolni.

#NektekTervezve

Személyre szabott üzletfejlesztési és marketing stratégia tervezési képzést és tanácsadást nyújtunk a Sprintbe jutott csapatoknak. Jelszavak: egyéni visszajelzés, hasznos feedback, építő jellegű kritika, személyes konzultáció.

#AmitElvárunk

Szenvedélyt, fejlődni akarást és két hetes elköteleződést.

Csak kemény munkával lehet nagy eredményeket elérni!

Mi is keményen fogunk dolgozni és ugyanezt várjuk el Tőled is.