Tech & Roll

Magyarország egy fesztiválnagyhatalom, ezért értelemszerű, hogy sok startup ezen a területen kezdett el tevékenykedni. Az INPUT program portfóliójában három olyan startup is van, akik igazi rock and rollerek módjára ezt a szektort fogják hamarosan forradalmasítani. A téma aktuális, releváns és érdekes, amit szeretnénk  megmutatni a külvilágnak is, továbbá bizonyíték arra, hogy kiaknázatlan üzleti és innovációs lehetőségek bármilyen szegmensben akadhatnak.

Alapvetően a meetupok célközönségét és a technológia újdonságok iránt nyitott közösséget várjuk, akik stratupot építenek, vagy legalábbis gondolkodnak valami hasonlóban. Ezen a meetup sorozaton viszont e mellé még beléphet egy másik célcsoport, a helyi zenészek, a kulturális élet szereplői, vagy az underground influencerek is, hiszen ez nekik, és róluk is szól.

PROGRAM

  • Köszöntő
  • Előadások a TicketNinja, a Torrent Detective és a Bandmap jóvoltából
  • Kerekasztal beszélgetés
  • Networking zenés-táncos formában 😃

HELYSZÍNEK

DEBRECEN

április 9.

IDŐPONT: 18:00 – 21:00

HELYSZÍN: Nagyerdei Víztorony

regisztráció

GYŐR

szept. 05.

IDŐPONT: 17:00 – 20:00

HELYSZÍN: Rómer Ház

EGER

június 05.

IDŐPONT: 17:30 – 20:30

HELYSZÍN: Labor Kollektív Ház

RÉSZTVEVŐK BEMUTATKOZÁSAI

Bandmap: A legújabb zeneipari platform, amely egységesíteni próbálja tajgainak a webes felületetek.

TicketNinja: Olyan online rendezvénytámogató rendszer, amely nem csak a jegyek értékesítését oldja meg, hanem egyfajta data analyst szolgáltatással visszakereshetővé tesz adatokat megkönnyítve ezzel a rendezvények szervezőinek a dolgát.

Torrent Detective: a szerzői jogok illegális letöltésére nyújtanak megoldást, amely komoly problémát jelent világszinten. Nem csoda, hogy a Hiventures befektetői bizalmát is elnyerték.  Jöhet a nemzetközi piacra lépés

MINI INTERJÚK